Pašmāju mūziķis izlaiž dziesmu par godu sieviešu dienai - ''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod''

Kārlis

2021.gada 8.martā, ar ekstravagantu skaņdarbu klajā nāca pašmāju mūziķis st4rface, kas klausītājiem nodeva dziesmu ar nosaukumu ''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod''.

Dziesma ir par godu oficiālajai sieviešu dienai, kas tiek atzīmēta 8.martā. Dziesma ir par attiecībām un par to, cik lielu lomu tajās spēlē vārdi, kurus sakām ikdienā. Bieži vien tiem nemaz nav nozīmes, jo cilvēku izteiktie vārdi mēdz runāt skaļāk par darbiem.

Šis ir trešais mūziķa publicētais skaņdarbs šogad - 19.janvārī viņš izlaida dziesmu ar nosaukumu ''Laika Mašīna'', bet 14.februārī dziesmu sadarbībā ar mūziķi Grafomānu - ''Cilvēki''. Šis gads ir paredzēts tik pat aktīvs kā līdz šim un no mūziķi ir gaidāmi vēl krietni daudz jauni skaņdarbi.

St4rface ir pazīstams ar tādām dziesmām kā ''Alone'' un ''Haunted By Demons'', kuras viņš izlaida pērn. Šogad viņš mūzikai ir pievērsies krietni nopietnāk un to rada dzimtajā - latviešu valodā, kā arī sadarbojas ar citiem pašmāju māksliniekiem.

Piedāvājam noklausīties mūziķa st4rface skaņdarbu ''Man Nevajag Vēl Vienu Piedod''.

www.youtube.com/watch?v=QCCISLTVwHE

8.marts 2021, 16:19
īpaši stulbs

Sūc tur, ne dziesma. Pat Andris Bērziņš dzied labāk. Ne Prezidents, bet tas, kas sēž uz jumta.

9.marts 2021, 14:47
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

puisit, ej labak gravjus rakt

11.marts 2021, 15:23
Tuudalu Cuuka

Noklausījos līdz pusei un gandrīz izvēmos. Sūds ne dziesma,

15.marts 2021, 0:30
Vālodzis Ezers

Marš būdā, īpaši stulbs, grāvji gaida, kauliņš ar pēc tam būs pasviests.

16.marts 2021, 1:32
īpaši stulbs

Noklausījos vēlreiz... Nu ņikujā tur nav!

16.marts 2021, 14:26
Vālodzis Ezers

īpaši stulbs> "huļ, mana bļoda ir netīra" - "nomierinies, labi" - "huļ... tu huļ... mana bļoda... trīsreiz bija netīra" - es tavu bļodu paņēmu tikai vienreiz" - "huļ, kāds tev varētu sadot arī pa seju" - "tu man sadosi?" - "es tikai gribu zināt, huļ, kāpēc mana bļoda bija netīra... huļ, trīsreiz bija netīra" - "es tavu bļodu paņēmu tikai vienreiz, vairs neņemšu" - "huļ, bet mana bļoda trīsreiz bija netīra" - "paklau, es tev neiedodu pa seju tikai tāpēc, ka mēs dzīvojam vienā istabā. es tev jautāju, kāpēc tu tagad piedzēries guli manā gultā?" - "huļ, bet es tagad runāju par savu bļodu, kas bija... bija netīra trīs reizes" - "es jau vienreiz tev teicu, ka vairs neņemšu tavu bļodu" (fonā dzirdams, "huļ", kā bļoda nokrīt uz studentu kopmītnes grīdas un saplīst) 

18.marts 2021, 1:15
īpaši stulbs

Tas jau, Ezeriņ, tas pats bejēgā hip-hops, ko..?

18.marts 2021, 15:22
Vālodzis Ezers

huļ, īpaši stulbs, huļ, es tev vieni ziņu atstāji, huļ, pie tauta.runa. Sieviete pēc klīniskās nāves...huļ, tas ir mans pēdējais koments, huļ, kas domāts arī tev, huļ, ieguglē tauta.runa. Sieviete pēc klīniskās nāves... huļ, un tad atraksti man, huļ, ko tu par manu piedāvājumu saki, vecīt, huļ. Ok? Uzraksksti man noteikti, kā Tev par to liekas, draugs, sarunājuši?

18.marts 2021, 18:00
īpaši stulbs

Neko es, Ezeriņ, neatradu. Raksti vēlreiz!

20.marts 2021, 10:58
īpaši stulbs

Tev iet tikpat traki, kā Marcim. Šim atkal cits Marcis niku esot nozadzis un pārējie citi tagad nezina, ko kurš tur ko teicis.

 Rakstu par sievietes klīnisko nāvi, gods špendel, neatradu! Nav vairs tajā lapā.

20.marts 2021, 15:13
Nezināms lietotājs

īpaši stulbs - es gaidu, kad ieradīsies mans ID dubultnieks, man viņam melnrakstos jau ir īpaša dāvana sagatavota.

20.marts 2021, 16:34
īpaši stulbs

Jā, sadod gan, nezināmais, viņam!

23.marts 2021, 14:35
Sigita Sile

Ja šai dziesmai ir adresāts, tad var saprast šo veltījumu, kā publisku PIEDOD, bet tā...Sieviešu dienā es tādu nevēlētos klausīties. Ballē arī ne. P/S Un vispār. Vai nu es neprotu sameklēt,  ( par ko esmu pārliecināta, ka tā nav!), bet vairākums dziesmu vispār ir skumju motīvu pārpildītas, kas to vien pauž, ka nekā jauka un iedvesmojoša (vairākums!) nemaz neprot radīt. Un neliekam vainu uz latviešu mentalitāti, jo savā būtībā- katrs cilvēks ir pārpilns enerģijas, tikai to slēpj, vai kā?! Nu patiešām nemana ( vai- ļoti maz pamana!) , ka dzejās, dziesmu tekstos, izpildījumos būtu kas iedvesmojoši foršs... Žēl, ka tā.

Otrs P/S Mūzika šai dziesmai forša. Prasītos superīgāka ritma izpildījums un teksts iedvesmojošāks, ja tiešām tādu ko vēlas Sieviešu dienā dāvāt sievietēm.

Trešais P/S

Domājam, jaukie, labie, radošie, ko foršu, kad radam tekstus un dziesmas...Bet tās sajūtas, kas personīgas - saucamās -gaudas, piedošanas, kam IR adresāti, nu nosūtam personīgi, bet ne jau 'verienīgi, publiskā telpā, ša'di....Un vispār, lai tās gaudas paliek spilveniem, ja to tā vēlās...! ;) . Laimīguma vairāk vēlu es- visiem! 

30.marts 2021, 13:08 (30.marts 2021, 13:20 - labots)
Vālodzis Balodis

Cien Sigita Sīle - Jūs Reiņa mamma esat vai kāda grupas reklāmas menedžere? Man tāds prātiņš laikam pavājš, ka it neko vairs nesaprotu...

17.aprīlis 2021, 11:14

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:10

Jaunākās diskusijas