Tautas protesti Francijā. 12nedēļa. Tautas varas un gribas apspiešana..

Mareks

Vai tiešām nevienam nerūp , kas notiek mūsu pašu savienībā un , kādu "demokrātiju" izbauda Francijas tauta ?? Vai tiešām lielie mediji runās tikai tad, ja maksās naudu par to ? Vai pašiem savas galvas un sirdsapziņas nav ? Ir lietas , par kurām neklājas klusēt !!

2.februāris 2019, 17:10
Mareks

"Tautarunā" redaktori varētu, lūdzu, nokomentēt kādēļ tiek dzēsti komentāri ārā manis aktualizētajā tematikā?! Kāpēc pielietojat cenzūru? Un, kā lai sabiedrība pauž savu viedokli un norāda papildus informāciju, ja Jūs to visu dzēšat? No konkurences jau nav jābaidās..  Ja Jūsu saturs būs labs, cilvēki tik un tā te nāks, pat, ja būs papildus resursu norādes.. Bet tās izdzēšot, jūs padarat sevi mazāk interesantus un daudzpusīgus, jo izvairaties no citu avotu informācijas.. Labāk dzēsiet ārā spamu un parazītreklāmas ar loto un kazino piedāvājumiem.. Tās gan katru dienu var pie Jums uziet, skumji.. 

4.februāris 2019, 17:18
Urso Branco

Tās ir tās eiropiskās demokrātijas vērtības?

11.februāris 2019, 13:56
Tautas balss

Ir nudien jābrīnās, ja daži desmit tūkstoši dienderi, slaisti un bandīti iedomājas daudzu miljonu Francijas TAUTU pārstāvēt. Francija atrodas pārtikušāko valstu avangardā, un tad tīri vai jāsmejas, kad kāds ''cīnās'' par dzīves ''dārdzības'' atcelšanu. Kur Latvijā PSRS laikos par 200 kwh elektrības  izlietojumu bija jāmaksā 8 rubļi, tur tagad savi 35 eiro vismaz, un liela deļa elektrības maksas sastāda tieši PIEGĀDE, OIK un cita veida klaušas, ko Šķēles laikā GUDRI (un ne bez Zariņa ''svētības'') ieviesa, un kas priekš pensionāriem ir FANTASTISKA summa, bet -redziet- Latvijā TAUTAS, kas par to protestētu, nemaz NAV. Viskomiskākais ir tas, ka pats OIK nemaz tik liels nav, toties liela ir tā PIESLĒGŠANAS maksā, it kā kāds no Sadales tīkliem REGULĀRI katru dienu no jauna to OIK pieslēgtu, jo maksa par pieslēgumu tiek katru mēnesi (kopš 2018. gada februāra) IEKASĒTA. Tā ka,  debīli nebaurojiet un nekauciet par Franciju, kur aiz dzīves lepnības daudzi ir nojūgušies, paskatieties labāk, kas notiek TEPAT!

11.februāris 2019, 14:46
Mareks

 Tas, kas notiek tepat un pie mums Latvijā ir vecās paaudzes naivuma, labticības un reizē gļēvuma rezultāts.. Ir pagājuši teju 30gadi, līdz beidzot liela sabiedrības daļa sāk apzināties realitāti, ka valsti vada izjukušās čekas bandītiski grupējumi, kuri ir iefiltrējušies jebkurā valstiski svarīgā veidojumā, ieskaitot prokuratūru.. Pārmest lv tautai nepretošanos- tas ir pirmkārt pārmetums tiem, kas savā labticībā un stulbumā nodeva tautas varu okupantu sistēmas izdzimumiem, spiegiem un neliešiem ..  Latvijas gadījumā pārmaiņas var būt tikai jaunākās paaudzes iniciatīvai izpaužoties, kad vecie gļēvuļi vairs nebojās gaisu varas skatuves priekšplānā.. 

 Francijas gadījumā neviens protestētājs nepretendē uz visas tautas pārstāvēšanu.. Katrs var pārstāvēt tikai sevi.. Ja franči būtu tik pasīvi un gļēvi kā lv iedzīvotāji, arī pie viņiem ārprātacsekas būtu līdzīgas mūsu situācijai.. LABI VIEN IR  KA FRANCIJAS IEDZĪVOTĀJI NEGAIDA, KAMĒR PALIKS PAVISAM NECIEŠAMI APSTĀKĻI, BET REAĢĒ SAVLAICĪGI, MOČĪJOT TO HITLERDAUNI MAKRONU UN ROTŠILDĒNU IZDZIMUMUS.. Vasarā Makrons kritīs.. Vismaz par vienu parazītpolitikas bīdītāju būs mazāk.. Jā, vardarbība nav laba, bet, kādā valodā lai runā tauta ar varu, ja tā sāk klausīties tikai tad, kad tauta komunicē no tautas varas un spēka pozīcijām.. 

11.februāris 2019, 19:21
Valdis Freimantāls

Helsinki 86 izsaka pateicību Marekam par gudru un apzinīgu darbību Latvijas un tautas laba!

18.februāris 2019, 12:15
liene

Vergi 1 paaudzē brīvi nevar būt.

23.februāris 2019, 15:56
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Marek, ja js gribat kādam pretoties, ejiet un pretojieties. Tikai mani neaģitējiet - es jūsu krimināllietā nefigurēšu.

Starp citu, iesaku atturēties no daunisko nacistu izdzimumu propagandas un naida runas atgremošanas. Un, jā - Rotšildu banka jums neko nav nodarījusi un jūs vispār nevarētu kļūt par šīs bankas klientu, viņi nestrādā tā kā parastās bankas (vienkārši klienti kā jūs vai es viņus neinteresē vispār). Ja gribat lamāt franču baņķierus, ar kuriem jums gan nekādu darīšanu nekad nav bijis, lamājiet Paribas,

26.marts 2019, 9:33 (26.marts 2019, 9:51 - labots)
Dzēsts lietotājs
Dzēsts lietotājs

Izskatās, ka Helsinki 86 grib pavisma diskreditēt savu labo vārdu, atbalstot lētus provokatorus?

'Tautas balss'' - Francijā ģimene varētu maksāt ap 60 eiro mēnesī par elektroenerģiju, kas pie viņu tūkstošu algām ir ļoti maz.

26.marts 2019, 9:36
Valdis Freimantāls

Vai tad valsti nevada čekistu un komunistu ieliktņi?   Ko H 86 napareizu pateica?

26.aprīlis 2019, 19:24
Ģirts Strazdiņš

Kad pie mums būs kā Francijā...?

13.maijs 2019, 21:26
Ženija Vindača

Pie mums kāds klausa tautu. Tauta apspiestāka visa Eiropā.Ja nu vienīgi vel trakāk Ukrainā.

30.maijs 2019, 22:39

Tavs ziņojums

 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:29

Jaunākās diskusijas