Kariņš pasaka ko tādu, ka tautas pacietības mērs ir pilns

tautaruna.lv 2.aprīlis, 0:30
 
Dmitrijs Suļžics /MN
Ārlietu ministra Krišjāņa Kariņa izteikums mikroblogošanas vietnē "X" par to, kādēļ viņš vispār ienāca politikā, tautai lika teju vai uzsprāgt.
"Iemesls, kādēļ es pirms 22 gadiem ienācu politikā - lai valsti virzītu Ziemeļeiropas labklājības virzienā," rakstīja Kariņš.

Jāpiebilst, ka šis ieraksts izpelnījās lielu komentētāju uzmanību un cilvēki cits pēc cita steidza kritizēt Kariņu.

"Nekas tāds. Tu ienāci tādēļ, ka tevi pēc 6 mēnešu katastrofas izmeta no Kanādas-Latvijas SIA "Formula" kā totāli bezcerīgu vadītāja parodiju," raksta reklāmas specialists Ēriks Stendzenieks.

"Kariņš: "Iemesls, kādēļ es pirms 22 gadiem ienācu politikā - lai valsti virzītu Ziemeļeiropas labklājības virzienā." Nu, kā, aizvirzījāt? Latvija atrodas pēdējās vietās gandrīz visos rādītājos. Paldies jums par "virzīšanu"," pauž žurnāliste Elita Veidemane.

Citi komentāri:

"Vienīgais kur esi ievedis BEDRĒ UN ATPALICĪBĀ. TRUSIS RODŽERS jopcik ar arā. Un labklājībā sevi visnotaļ, kopā ar valsts pārvaldi. Uhhh kā uzblīdusi trekna."

"22 gadu laikā no virzības Ziemeļeiropas labklājības virzienā Jūs mūs esiet ievedis sīvā konkurencē ar Rumāniju, Ungāriju un Bulgāriju - spožām Ziemeļeiropas valstu labklājības līderēm - Bravo, lielisks rezultāts!"

"22 gadi ir ļoti ilgs laiks,kura laikā neesi izdarījis pilnīgi neko,lai Latviju pietuvinātu Ziemeļeiropas labklājības līmenim."

"Krišjāni, ejiet ka droši "krievu kuģa" virzienā! "Ziemeļvalstu virziens" jums kaut kā nepadodas!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas