"Apnicis maksāt nepamatotu komisijas maksu," ļaudis pikti saistībā ar norēķiniem par bērnu pusdienām Rīgā

tautaruna.lv 2.oktobris 2023, 17:29
 
Ģirts Ozoliņš/ F64
"Kad mēs varēsim par skolēnu pusdienām samaksāt vienkārši ar internetbankas palīdzību, pārskaitot naudu pilsētai," mikrovietnē "X" pie Rīgas domes vēršas kāda lietotāja, vārdā - Sanita.
Jūsu pagaidu risinājums ar pusdienlaiks.lv ir ievilcies. Apnicis maksāt nepamatotu komisiju, kā arī tas, ka atkal nav pieejams no ārzemēm,

ar problēmu iepazīstina sieviete.

Uz jautājumu atbildēja arī Rīgas domes oficiālais profils:

Komisijas maksa ir atkarīga no lietotāja bankas uzstādījumiem, ne visiem tā tiek piemērota.

Toties līdzcilvēki arī ir neizpratnē:

Sanita: "Par katru bērnu SEPA maksājums ir atsevišķi. Par pieslēgšanos: esmu Āzijā. Vietne vienkārši neveras. Varu izmantot Eiropas VPN, protams, bet kāpēc man tas viss ir jāsarežģī un jāpiemaksā?"

Didzis: "Pati problēmas būtība ir skaitīt uz kaut kādu kontu Lietuvā, nevis pašvaldībai Rīgā. Kāda velna pēc rīdziniekiem jātērē nauda Eiropas SEPA maksājumu komisijām uz kaut kādu pat ne banku, bet vienkārši maksājumu apstrādātāja iestādi citā valstī?"

Gatis: "Vai jūsu skolā ļauj izvēlēties jebkuru ēdienu un maksāt ar QR kodu, piemaksājot starpību? Mūsu ēdinātājs apgalvo, ka drīkst ņemt tikai kompleksās pusdienas. Līdz šim tāda kārtība nebija."

Ieva: "Būs sviestmaizes ar kurjeru jāsūta!"

Kārlis: "Neesmu pusdienlaika fans, joprojām nav novērstas vairākas nepilnības. Bet par maksāšanu, ja jums ir, piemēram, Revolut, var maksāt caur to, bez komisijas."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas