Vēl tikai pāris dienas palikušas līdz pavasara sievišķīgākajam notikumam - sieviešu izaugsmes un iedvesmas pasākumam “Forumam LĪDERE”.

Tas notiks jau šīs darba nedēļas izskaņā, 17. maijā, Ķīpsalas izstāžu hallē, kas pēdējos pāris gadus kļuvušas par foruma mājām, stāsta Keitija Krastiņa.

Pasākums, kas norisināsies jau septīto reizi, ik gadu pulcē arvien vairāk gan klātienes, gan tiešraides skatītāju, un arī šogad “Forumu LĪDERE” varēs skatīties attālināti bez maksas.

Interese par “Forumu LĪDERE” katru gadu aug ar vērienu. Pasākums pirmo reizi notika 2018. gadā kinoteātrī “Splendid Palace”, ko klātienē vēroja 750 dāmas. Taču 2023. gadā forums Ķīpsalas izstāžu hallē vienkopus pulcēja vairāk nekā 2500 uz izaugsmi un attīstību vērstās sievietes. Sagaidāms, ka šogad “Forumā LĪDERE” piedalīsies vēsturiski lielākais klātienes apmeklētāju skaits - 3000.

Ik gadu pasākuma organizatori parūpējas arī par “Foruma LĪDERE” bezmaksas tiešraides iespējām, ko izmanto ievērojams skaits interesentu. Ja pērn forumu attālināti vēroja ap 120 000 skatītāju, tad sagaidāms, ka šogad interesentu skaits sasniegs 130 000.

Ņemot vērā lielo atsaucību, arī šogad “Foruma LĪDERE” viens no galvenajiem atbalstītājiem SEB banka nodrošinās bezmaksas tiešraidi visā pasaulē. Papildus tam pasākumu varēs vērot “Forums LĪDERE” mājaslapā, foruma “Facebook” plūsmā, “Youtube” kanālā un “TVNET”.

Pasākuma galvenā daļa nemainīgi sadalīta trīs sesijās: “Profesionālā izaugsme - sasniedz vairāk”, “Attiecības. Ģimene. Mijiedarbība” un “Personiskā attīstība - sapņo drošāk”, kur savos stāstos dalīsies 15 iedvesmojoši un dzīves gudri lektori.

Paralēli tam apmeklētājas visas dienas garumā sagaidīs dažādi pārsteigumi, ko sarūpējis kuplais “Forums LĪDERE” atbalstītāju pulks, lai padarītu šo dienu par neaizmirstamiem un burvīgiem svētkiem ikvienai dāmai.

“Foruma LĪDERE” dibinātāja Solvita Kabakova uzsver: “Ir patiess gandarījums redzēt, ka katru gadu pieaug foruma skatītāju skaits gan klātienē, gan attālināti. Esam priecīgi, ka pasākuma atbalstītāju pulkam arī šogad ir pievienojusies SEB banka, kas dod iespēju ikvienam interesentam visā pasaulē bez maksas vērot “Forumu LĪDERE” un būt ar mums kopā gan domās, gan sajūtās”.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv