"Sabojāta diena!" Cilvēki sašutuši par notiekošo pie Ķīpsalas vakcinācijas centra (papildināts)

Neatkarīgā 22.maijs 2021, 13:15
 
Ekrānšāviņš no Twitter
Šodien pie masu vakcinācijas centra Ķīpsalā atkal izveidojusies milzīga rinda. Cilvēki ir sašutuši, ka, pat neskatoties uz pierakstu, rindā ir jāpavada vairākas stundas. Vakcinācijas birojs iesaka cilvēkiem nestāvēt rindā, bet doties uz Ķīpsalu vakarā, ap pulksten 18 līdz 19, kad, cerams, rindas vairs nebūs. Centrs šodien strādās līdz pulksten 20.

Vakcinācijas birojs sola, ka Ķīpsalas vakcinācijas centrs strādās šodien tik ilgi, cik nepieciešams, lai savakcinētu visus šodien uz poti pierakstītos. Tiem, kam šodien (22.05.) pieraksts ir Ķīpsalas vakcinācijas centrā un vakarā pēc potes atnākt nesanāks, Vakcinācijas birojs aicina rakstīt uz e-pastu: vakcinacija@vc4.lv, norādot vārdu, uzvārdu, personas kodu un tālruņa numuru.

“Izskatās, ka pakalpojumu sniedzējs ir pamatīgi kļūdījies, salāgojot cilvēkresursu centrā ar pierakstīto cilvēju skaitu. Papildu brigādes ir ceļā, risinājumi tiek meklēti, komunikācija sekos, “ sola arī veselības ministrs Daniels Pavļuts.

“Ķīpsalas vakcinācijas centrā strādā tikai piecas vakcinēšanas vietas,” mikroblogošanas vietnē “Twitter” raksta tie, kam jau ir izdevies izstāvēt rindu, Vairāki no rindā stāvētājiem atgādina, ka šāda situācija bijusi arī pirms trim nedēļām.

“Tā kā vakcinācijas birojam un VM ir visu rinda pierakstīto kontakti, būtu vērtīgi paziņot cilvēkiem, lai uz savu pieraksta laiku Kīpsala brauc ar divu stundu nobīdi!” iesaka Solvita Eimane.

Pulksten 16 rinda Ķīpsalas vakcinācijas centrā bija aptuveni 40 minūšu gara. Vakcinācijas birojs informe, ka centrs strādās līdz pulksten 20 un vakcinēs visus, kam šodien bija pieraksts.

“Ļoti atvainojamies iedzīvotājiem, kam sestdienas rīts mūsu kļūdas dēļ ir bijis jāpavada rindā pēc vakcīnas! Šobrīd jau darām visu, lai rindu mazinātu. Apsolām, ka visi, kam šodien vakcīna bija jāsaņem to saņems, bet ar tiem, kuri šodien rindu neizstāvēju, sazināsimies, lai vienotos par citu vakcinācijas laiku,” norāda Katrīna Priede, SIA “VC4” vakcinācijas projekta vadītāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:50

Jaunākās diskusijas