Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Sobčakas lielākos kāzu izdevumus sedza sponsori

Jaunais pāris – Ksenija Sobčaka un Konstantīns Bogomolovs – pēc sarakstīšanās zagsā pa Maskavas ielām vizinājās nevis limuzīnā, bet katafalkā, kas bija atvērts, lai jaunlaulātie varētu brīvi elpot. © Vyacheslav Prokofyev/TASS/SCANPIX/LETA

Aizvadītās nedēļas nogalē Krievijas plašsaziņas līdzekļus un sociālos tīklus pāršalca ziņa, ka slavenā Krievijas televīzijas zvaigzne un Kremļa opozīcijas aktīviste Ksenija Sobčaka (37) apprecējusies ar krievu režisoru Konstantīnu Bogomolovu (44).

Krievijas slavenību - Ksenijas un Konstantīna - kāzas norisinājās tā sauktajā melnajā piektdienā - 13. septembrī. Krievijas prese raksta, ka režisora un šovbzinesa zvaigznes kāzas izvērtušās par skandalozu izrādi, ar kuru jaunais pāris šokējis ne tikai kāzu viesus, bet arī abu vecākus.

Pēc laulību ceremonijas Gribojedovas dzimtsarakstu nodaļā jaunais pāris kāzu limuzīna vietā bija izvēlējies katafalku «Mercedes 230 Е», kura sānus rotāja uzraksts: «Līdz nāve mūs šķirs». Efektīgo jaunā pāra braucienu pa Maskavas ielām katafalkā pat atspoguļoja Krievijas televīzijas kanāli. Savukārt sociālo tīklu lietotāji sāka aizdomāties, cik mirušu cilvēku šis katafalks jau paguvis aizvest uz mūža mājām. Tiesa gan, pēc tam jau viss noritējis, ievērojot kāzu tradīcijas. Tāpat arī pāris savu mīlestību nostiprināja Dieva priekšā, laulājoties dievnamā.

Lielākoties kāzu izdevumus sedza sponsori. Kā viena no lielākajām kāzu atbalstītājām bija kompānija «Bosco», tāpat arī jaunā pāra gredzeni tika sarūpēti bārterā. Protams, ne viss bija sponsoru sarūpēts un arī jaunais pāris atvēra savus naudasmakus, lai samaksātu par kāzu auto īri, torti, foto un video. Savukārt Krievijas estrādes zvaigznes Filips Kirkorovs, Nikolajs Baskovs un citi kāzu ballītē dziedājuši par brīvu, jo jau ilgus gadus ir Sobčakas draugu lokā. Kāzu viesu vidū bija arī daudzas citas Krievijas slavenības, vairāk nekā 200 lūgto viesu. Ja nebūtu sponsoru un atbalstītāju, tad kopējās kāzu izmaksas tiek lēstas uz 423 730 eiro. Atklājies, ka kāzu režiju veidojis jaunais vīrs.

Ksenijas kāzas ar režisoru ir liels pārsteigums, jo pavisam nesen viņa vēl baudīja ģimeniskas attiecības ar Krievijas aktieri Maksimu Vitorganu, kas ir arī abu kopīgā dēla Platona tētis. Tikai šā gada pavasarī Maksims un Ksenija paziņoja par šķiršanos.