VAKARA ZIŅAS: Slavenības atklāj pavasara "must have" lietas

Lauma Lapsa, Dana Dravniece 20.marts 2019, 21:00
 
F64
Sabiedrībā atpazīstamas personības atklāj un iesaka savas pavasara «must have» (nepieciešamās) lietas, bez kurām šajā pozitīvu pārmaiņu pilnajā gadalaikā neiztikt.

Markus Riva izvēlas spilgtu apģērbu

«Man liekas, ka pavasaris ir īstais laiks, kad pievērsties jaunām lietām. Pavasarī cilvēkiem jākļūst optimistiskākiem un priecīgākiem. Ja būsim pozitīvi uzlādēti, tad arī mums ies labāk, neraugoties uz daudzām negatīvām lietām, kas notiek ekonomikā un citās jomās, kas skar Latviju. Mans pavasara «must have» ir spožs un spilgts apģērbs, kas var būt arī melnos toņos. Šogad man aktuāla ir zaļā krāsa, gan kāpjot uz «Muzikālās bankas» skatuves, gan apspēlējot Matriksa tēmu «Supernovas» dziesmu konkursā. Tāpat arī obligāti manā garderobē ir jābūt kādam T kreklam vai džemperim no manas apģērbu kolekcijas «Lucky 1». Runājot vēl par modi, kad uzstājos «Supernovas» dziesmu konkursā, uz skatuves kāpu stilizētā bruņuvestē, kas ir ļoti aktuāla šajā sezonā. Militāra stila aksesuāri šobrīd ir topā,» par pavasara aktualitātēm stāsta dziedātājs Markus Riva.

Kaukulis iesaka baudīt mīlestības pilno gaisu

«Pavasaris vienmēr nes cerības un sapņus par siltu vasaru. Viss ir par un ap to, lai atdzimtu. Tu jūti, ka oža un acis vēl darbojas. Pavasara gaiss ir pilns ar mīlestību. Un cilvēki zaudē drēbes! Pavasarī ir nepieciešams tuvo cilvēku tuvums. Tas ir priecīgs brīdis. Forši! Pavasarī varu arī viens pats klīst pa Siguldas ielejām un kalniem. Vēl man ir nepieciešama ģitāra un beidzamajā laikā arī klavieres. Citi stāda kartupeļus un sēj gurķus, es sēju klavieres, ģitāras un stīgas. Lai rudenī būtu raža, pavasarī ir kārtīgi jāiestāda notis,» teic grupas «Dzelzs vilks» solists Juris Kaukulis.

Pilnu rakstu lasi jaunākajā "Vakara Ziņu" žurnālā vai www.vz.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas