Mūžībā devies Latvijas autosporta leģenda Ivars Caune

tautaruna.lv 16.jūnijs 2019, 9:15
 
Facebook
Sestdienas vakarā ar sēru vēsti dalījies autosportists Krišjānis Caune. 60 gadu vecumā mūžībā devies sportista tēvs - Latvijas autosporta leģenda Ivars Caune.

"Latvijas autosports šodien zaudēja jaudīgu leģendu un krietnu vīru... 13 kārtējais čempions Ivars Caune ir devies mūžībā. Ticam, ka viņš tur, augšā spēs iepriecināt citus gan ar savu lielisko humoru, gan ar cieņpilnām rūpēm par savējiem, gan ar kādu kolosālu braucienu ar auto....

Mūsu beidzamajā sarunā viņš teica ”Tev jādodas uz Sardīniju, jāsasniedz finišs! Un noteikti ņemiet 2 rezerves riteņus.” Mēs visu laiku braucam ar 2 rezerves riteņiem, bet līdz finišam vēl jāaizbrauc... šoreiz gan citādāk. Tēti, šis būs par Tevi!

Ļoti lūdzu šobrīd cienīt mūsu ģimenes privātumu un dot pāris mierīgu dienu. Mēs otrdien ziņosim par atvadīšanos," sestdienas vakarā rakstīja sportista dēls Krišjānis Caune.

Ivars Caune, kurš dzimis 1959. gada 29. maijā, ir 13 kārtējs Latvijas čempions autorallijā, 3 kārtējs PSRS čempions autorallijā, bijis starp vadošajiem braucējiem Anglijas un Zviedrijas Pasaules rallija čempionāta posmos, sporta meistars autosportā. Ivaru nereti dēvē par Latvijas autosporta leģendu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:31

Jaunākās diskusijas