Raimonds Pauls atklāj, kas liek Maestro „uzvārīties”

tautaruna.lv 16.maijs, 2:30
 
Publicitātes foto / Dasha Si
Ar interviju ar Raimondu Paulu vietnē YouTube atklāts jauns interaktīvs projekts "Jekaterinas sapņi" Tajā izcilas, populāras personības stāsta par saviem sapņiem.

Interaktīvās sarunas laikā Raimonds Pauls atklāti stāsta par to, kā, ievērojot stingru disciplīnu un apzinoties visa laicīgumu, viņam izdevās saglabāt laimes sajūtu. Intervijas gaitā maestro cita starpā tiek uzdots jautājums: „Kad un kā mierīgais Pauls uzvārās?”

Atbildot uz jautājumu, Raimonds Pauls skaidro, cik augstu viņš vērtē disciplīnu darbā un atklāj, ka „tā ir ierašanās uz mēģinājumiem. Es runāju par savu darbu. Tāpēc, ja man nav laikā ieradušies mūziķi vai aktieri, tas ir ļoti slikti. Tad es sāku uztraukties. Bet man tas ir jādara iekšēji. Ko es darīšu, kliegšu vai kā?”

Jauno projektu iedvesmojis Raimonds Pauls. "Mēs satikāmies pirms mēģinājuma, maestro nebija daudz laika, taču ļoti vēlējos parunāt ar komponistu, kas nav ļoti dāsns ar komentāriem un emociju izpausmēm. Tad es pajautāju: "Kur ir jūsu maiguma punkts?" Ar šo dīvaino jautājumu viss arī sākās."

Projektā piedalās: režisors inscenētājs un izpildproducents Arsēnijs Poltoraks, ģenerālproducents Vladimirs Šuļčenko, redaktore Viktorija Ļakiševa, fotogrāfe Daša Si, grafiskā dizainere Vika Nevi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas