Jana Duļevska: Kas ar mums notiek, tautieši?!

tautaruna.lv 8.janvāris, 3:00
 
MN
Humoriste un TV raidījumu vadītāja Jana Duļevska vietnē "Facebook" publicējusi savas pārdomas par U20 Pasaules hokeja čempionātu un sabiedrības reakciju saistībā ar jauno hokejistu veikumu.
"Mans dēls šogad tur nespēlē, jo no šī vecuma ir izaudzis un jāatzīst, ka jūtos nedaudz skumīgi par to, zinot, cik ļoti Martinam ir svarīgi parstāvēt Latviju. Bet no otras puses esmu atvieglota, jo nav jāsaņem šis mega negāciju vilnis, kas šobrīd veļas pāri MŪSU - LATVIEŠU puišiem.
Ziniet, es hokejā esmu jau vairāk kā 20 gadus. Esmu bijusi klātesoša daudzu hokejistu nozākāšanai, arī mans vīrs ir bijis starp tiem, kurus “visu zinošie speciālisti”, kuri nekad nav piedalījušies(vai tuvu stāvējuši) līdzīgās sacensībās, spēj izkliegt nevis konstruktīvu kritiku, bet naida pilnu zākāšanos.
Kas ar mums notiek, tautieši?!?Vai tiešām domājam, ka negācijas palīdzēs puišiem saņemties un parādīt gaidīto sniegumu?!
Kāpēc ir jābūt tik nosodošiem, nelabvēlīgiem?! Kāpēc puiši ir jāpazemo?!!
Mums tik ļoti patīk lepoties ar bronzas medaļām, bet kāpēc tad, kad visvairāk ir nepieciešams atbalsts, mēs kļūstam tik naidpilni un agresīvi, kā hiēnas, kas gatavas saplosīt “pakritušos”.
Mans vēlējums puišiem! Nesalūztiet negāciju priekšā - šobrīd tā būs vislielākā uzvara katram no jums!" tā J. Duļevska.
Viņas komentārs izpelnījies lielu popularitāti - vairāk kā 3000 "Facebook" lietotāji pauduši atbalstu rakstītajam.
Jau ziņots, ka 29.decembrī Latvijas puiši piedzīvja trešo sakāvi U20 pasaules čempionātā. Taču 30.decembrī Latvijas U-20 hokejisti pasaules junioru čempionātā uzvarēja Vāciju un saglabā cerību iekļūt ceturtdaļfinālā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas