Samanta Tīna atklāj, kā iepazinusies ar savu līgavaini

tautaruna.lv 25.oktobris 2023, 4:00
 
Foto: Ģirts Ozoliņš/MN
Influencere Katrīne Vasiļevska ir devusies pie populārās dziedātājas Samantas Tīnas, kurai dzīvē ir lieli jaunumi - viņa tikusi bildināta. Sarunā Samanta atklāj, kā iepazinusies ar savu līgavaini un kādi bijuši viņas noteikumi uzsākot attiecības.

Runājot par savām attiecībām, kas šobrīd rezultējušās bildinājumā, dziedātāja atzīst, ka pirms pāris gadiem nebūtu nemaz uz šo cilvēku skatījusies.

Samanta atklāj, ka uzsākot attiecības viņai bija savi noteikumi. Viens no tiem bija tāds, viņa bija kategoriski ir pret dzīvošanu kopā, kamēr viņa nav attiecīgajā statusā. Līgavainis par bildinājumu bija pārliecināts vien divus mēnešus pēc abu kopīgās tikšanās un attiecību uzsākšanas, taču Samantai bildinājums bija pārsteigums.

“Mēs iepazināmies kaut kā neviļus. Cilvēks man Instagram rakstīja divus gadus, es nezinu vai ar mērķi, bet es komunicēju ar visiem. Šīs sarunas noritēja ik pa periodiem. Bet vienmēr bija, taču tās nekad nebija no tēmas “hey, mazā, saulīt”. Mēs runājām par visu, ieskaitot politiku. Es neskatījos ne bildi, neko.”

Par gaidāmo kāzu norisi un datumu Samanta vēl pagaidām neko nesaka, vien apliecina, ka ir laimīga.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas