Staķis uz Tamperi komandējumā bija devies kopā ar dēlu

Portāls nra.lv 6.jūnijs 2023, 16:00
 
Gints Ivuškāns/F64
"Rīgas mērs Mārtiņš Staķis mums ir aktīvs dažādu darba jautājumu risinātājs. Tā, piemēram, viņš devās darba vizītē uz Tamperi no 27 līdz 29. maijam. Sagadīšanās dēļ tajā laikā tur norisinājās pasaules hokeja čempionāts, kurā izšķirošajās spēlēs piedalījās arī Latvijas izlase," nesen savā komentārā rakstīja "Neatkarīgās" žurnāliste Elita Veidemane.

„Sakarā ar darba vizīti 27.05.2023 un 29.05.2023 atradīšos komandējumā Tamperē (Somija).” Tāpēc Mārtiņš Staķis pavēl Finanšu departamentam samaksāt Mārtiņam Staķim komandējuma dienas naudu (100%), 30% no komandējuma dienas naudas vietējā transporta izdevumiem, par aviobiļešu iegādi, par ceļojuma apdrošināšanas polises iegādi, par viesnīcu, kā arī pilsētas nodokli, raksta žurnāliste.

Savu komandējumu viņš komentējis arī Delfi.lv raidījumā. Viņš uz Tamperi devies kopā ar dēlu, apmeklējot kopā arī hokeja spēli. M. Staķis norāda, ka par dēla biļeti maksājis viņš pats. Rīgas mērs arī uzsver, ka darba dēļ maz laika pavada kopā ar ģimeni, tāpēc "tas, ka mēs šo čempionātu varējām skatīties kopā, manl liekas, tāda laba lieta," skaidro M. Staķis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:49

Jaunākās diskusijas