Aktrise Emma Vatsone pavada laiku noslēpumaina vīrieša sabiedrībā

tautaruna.lv 10.jūnijs 2023, 20:20
 
AFP/Scanpix/Leta
Harija Potera kino sāgas filmu zvaigzne Emma Vatsone nesen izšķīrās no sava drauga Brendona Grīna. Tagad aktrise pamanīta pavadot laiku noslēpumaina vīrieša sabiedrībā. Medijiem izdevies noskaidrot, kas ir šis vīrietis, vēsta "The Sun".

Pirms neilga laika aktrise pārtrauca vairāk nekā gadu ilgās attiecības ar Brendonu Grīnu. Tagad aktrise manīta pavadot laiku ar kādu publiski maz zināmu vīrieti.

Aktrise ar, iespējams, jauno sirdsāķīti pamanīta atpūšoties Venēcijas pludmalēs un vakariņu laikā restorānos.

Kā izrādās, tad noslēpumainais vīrietis ir amerikāņu uzņēmējs Raeins Volšs. Raiens pirms trim gadiem Losandželosā nodibināja tehnoloģiju konstultācijas firmu.

“Emmai patīk puiši, kuri atbilst viņas intelekta līmenim. Viņa ir ļoti gudra sieviete, un viņas draugi vienmēr ir bijuši ļoti prātīgi. [...] Arī Raiens ir ļoti inteliģents vīrietis, un šķiet, ka Emmai patīk pavadīt laiku kopā ar viņu. Viņi ir pazīstami jau kādu laiku," medijiem vēsta vārdā nenosaukts avots.

Kā reiz intervijā minējusi aktrise, tad viņa priekšroku labāk dod amerikāņu vīriešiem, nevis britiem. Viņai šķiet, ka britu vīrieši ir labi audzināti, taču pārlieku atturīgi. Viņai vairāk saista amerikāņu nepiespiestā daba un atklātība.

Aktrise Emma Vatsone šogad nolēmusi atgriezties studentes lomā un plāno studēt maģistrantūrā Oksfordā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:08

Jaunākās diskusijas