Gobzems atklāj ko traģisku par savu bērnību

tautaruna.lv 15.jūnijs 2023, 0:30
 
F64
Bijušais politiķis Aldis Gobzems, kas patlaban dzīvo Spānijā, sociālajā tīklā Facebook dalījies ar motivācijas devu saviem sekotājiem, atminoties arī kādu traģisku notikumu no paša bērnības.

Gobzems ierakstā runā ne tikai par motivāciju, bet arī par nodevību. Viņš atceras pirmo nodevību, ar ko dzīvē saskarās - esot zīdainim, viņu pameta tēvs.

"Es vēlos uzrakstīt motivāciju ikvienam, kurš šodien jūtas vājš un nevarīgs, bezspēcīgs, sev neticošs un nākotni neredzošs.

Šodien Spānijā ir fantastiski skaists rīts. Un viss sākas ar to - pamanīt katru jauko sīkumu tagad. Priecāties tagad - tieši šajā brīdī. Nevis piektdienas vakarā pie šņabja vai tad, kad pacels minimālo vai maksimālo algu, bet tagad.
Es piedzimu mazpilsētā, ne pārāk turīgos apstākļos. Mēneša vecumā, zīdainim esot, mani pameta tēvs. Tā bija pirmā nodevība, ar ko dzīves laikā saskāros. Vēlāk esmu saskāries ar neskaitāmu nodevību virteni un man sen jau vajadzēja salūzt, beigties. Bet tas nevar notikt, jo priecāties vajag tagad, tieši šajā mirklī.
Ielaižot prieku sevī, Tu atver dzīvības avotu. Ar to viss sākas.
Negaidi. Negaidi ne uz vienu. Veiksmīga dzīve sākas tajā brīdī, kad Tu beidz gaidīt. Tad, kad gaidi, tad sagaidi vilšanos. Bet kad negaidi, Tev nekad nebūs jāviļas. Tu varēsi sastapt tikai prieku. Negaidi ne uz vienu un negaidi neko. Vienīgais brīnums ir Tava un Tavu bērnu, tuvo, apkārtējo dzīvība, sargi to un piepildi jēgpilni. Ar prieku.
Tu dzīvo materiālā pasaulē un gribi kļūt bagāts. Ne visiem vajag būt bagātiem. Tu nekļūsi laimīgāks tamdēļ. Laime sākas ar spēju ieraudzīt prieku tagad - tieši šajā mirklī. Bet Tu gribi nopelnīt vairāk kā citi vai vairāk kā pats vakar. Tad rīkojies vienkārši - izdari vairāk kā citi vai vairāk kā izdarīji vakar.
Un nedzer. Tur nav laimes. Tur ir nelaime.
Viegli jau tā runāt no saulainās Spānijas. Bet cik grūts ceļš līdz tam bijis ir jāiet. Nodevība aiz nodevības. Bet varbūt tieši tāpēc Tu iemācies prieku. Par to, ka esi pamodies un Tev būs vēl viena dzīves diena. Nodzīvo to pateicībā. Ar to sākas izmaiņas dzīvē."

Iepriekš vēstījām, ka eksdeputāts Aldis Gobzems, kas jau kādu laiku dzīvo Spānijā, atklāj, ka pārcēlās ne gluži aiz laba prāta, tika vēstīts Edgara Orlova materiālā "Kaut kas manī tika pārlauzts" izdevumā "Privātā Dzīve".

"Cilvēki domā, ka pārcēlos aiz laba prāta. Tā gluži nav. Es priecājos, ka teju caur adatas aci no Latvijas izspruku. Vēl mēnesis, pusotrs, un vara man visu atņemtu - māju, auto - visu! Bet es pasteidzos un viņiem neizdevās," pauda Gobzems.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas