Švarcenegers atklāj pārsteidzošus un baisus faktus par savu bērnību

tautaruna.lv 10.jūnijs 2023, 18:40
 
Reuters/Scanpix/Leta
Aktieris Arnolds Švarcenegers, lai arī ārēji izskatās ļoti stiprs un neievainojams, bērnībā piedzīvojis vardarbību no tēva puses, kas atstājusi neizdzēšamu ietekmi uz viņa turpmāko dzīvi, vēsta "The Sun".

Aktieris "Netflix" dokumentālajā seriālā atzina, ka viņa bērnība nav bijus bezrūpīga un laimīga. Viņš un viņa brālis regulāri piedzīvojis vardarbību no tēva puses.

Aktieris piedzima divus gadus pec Otrā pasaules kara noslēguma. Karā piedalījās arī viņa tēvs. Tieši piedzīvotais frontes līnijās atstājis milzīgas sekas uz turpmāko viņa ģimenes dzīvi.

Pēc kara tēvs bija mainījies. Kā viņš atminas, tad viņa tēvs esot bijis īsts "tirāns". Viņš regulāri ar savām audzināšanas metodēm esot "terorizējis" ne tikai Arnoldu, bet arī viņa brāli Meinhardu. Viņi regulāri esot sisti.

Diemžēl piedzīvotā vardarbība no tēva puses atstājusi smagu ietekmi uz Arnolda brāli. Viņš sāka lietot alkoholu pārmērīgā apjomā un reibuma stāvoklī 25 gadu vecumā gāja bojā negadījumā. “Es domāju, ka viņš sāka dzert, jo mūsu bērnība bija smaga. Brutalitāte, ko mēs piedzīvojām mājās, piekaušana...to visu viņš nevarēja izturēt. Viņš bija daudz ievainojamāks," sacīja Arnolds.

Arnolds atminas, ka viņu tēvs Gustavs ne tikai pielietoja fizisko vardarbību, bet pakļāva arī viņus emocionālajai vardarbībai. Abiem brāļiem katras brokastis bija "jānopelna". Kā arī tēvs nemitīgi radīja sācensību abu brāļu starpā.

“Tā bija sava veida šizofrēniska uzvedība, ko mēs ar brāli pieredzējām mājās. Bija jaukais tēvs un citreiz, kad tēvs trijos naktī atnāca mājās piedzēries un kliedza. Mēs naktī pamodāmies ar trīcošām sirdīm, un mēs zinājām, ka jebkurā brīdī viņš var nosist manu māti vai kļūt traks," "Netflix" dokumentālajā seriālā sacīja Arnolds.

Piedzīvojot skaudru bērnību, Arnolds bija apņēmības pilns aizmukt prom no Austrālijas. Jau 1968. gadā, 21 gada vecumā, viņš devās uz ASV, lai kļūtu par kultūristu, kas pēcāk pavēra iespējas kino industrijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:39

Jaunākās diskusijas