Mārtiņš Dzierkals bērnu laukumā fotogrāfējas ar mazuļiem un viņu vecākiem

tautaruna.lv 1.jūnijs 2023, 16:30
 
Romāns Kokšarovs/F64
Šonedēļ hokejisti ir pierādījuši, ka viņos valda cilvēcība un labestība. Par to liecina fotogrāfijas internetā, kas apliecina, ka pēc oficiālās sagaidīšanas pie Brīvības pieminekļa, Dzierkals devies uz Ziedoņdārzu, lai pateiktos hokeja līdzjutējiem.

Jau rakstījām, ka desmitiem tūkstoši cilvēku pie Brīvības pieminekļa Rīgā, 29. maijā, sagaidīja Latvijas hokeja izlasi, kas aizvadītajā pasaules čempionātā izcīnīja bronzas medaļas. Vēsturisks notikums, kas nenoliedzami paliks atmiņā. Taču rīcības, kas seko pēc uzvaras, ir aizkustinošas vēl šodien. Par to liecina kāda publikācija "Facebook".

Iedomājieties, cilvēks pēdējās divas nedēļas ir dzīvojis starp debesīm un zemi, kur eksistē tikai hokejs un smagas cīņas. Tad fināls, pārlidojums un tūkstošiem fanu gaviles ar sumināšanu hiperpārākajā pakāpē. Un kad viss ir beidzies, Mārtiņš Dzierkals nedodas uz mājām, lai iekristu gultā, vai beidzot iedzertu kādu alu draugu lokā. Viņš Ziedoņdārza bērnu laukumā fotogrāfējas ar mazuļiem un viņu vecākiem.
"It kā nebūtiski, bet šāda attieksme veido to iemeslu kopumu, kāpēc Latvijas hokeja izlases komanda ieguva medaļu. Bez cīņasspara un izturības, ekipējumā ir arī draudzīgums, vienkāršība un sirsnība."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:50

Jaunākās diskusijas