Bokseris Kristaps Zutis zina, kā sodīt Imantas jauniešus

tautaruna.lv 25.maijs 2023, 17:30
 
Kristaps Zutis / Foto: Ģirts Ozoliņš/F64
Kristaps Zutis ar draudzeni Elīnu Pakalni ir ieradušies restorānā, lai divatā paēstu svētku pusdienas. Pusdienojot abi apspriež pēdējā laika skaļāko notikumu - Imantas jauniešu kautiņu, kurš izraisīja plašu rezonansi soctīklos. Zuti šis notikums neizbrīna, jo arī pats bērnībā tādos ir iesaistījies un pat piedāvā variantu kādā veidā sodīt mazos huligānus.

Nav noslēpums, ka šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Kristaps Zutis vienmēr ir izcēlies ar spilgtu viedokli par aktuālajiem notikumiem. Šajā reizē pusdienojot kopā ar savu draudzeni Elīnu, Kristaps ieskicē cēloņus, kāpēc notika Imantas šausminošais jauniešu kautiņš.

Skolotāji ir aizņemti ar savas algas pacelšanu un streikiem, mājās vecāki strādā no rīta līdz vakaram, lai varētu apmaksāt rēķinus un komunālos, un bērni tiktokā saskatās visādas muļķības, un taisa briesmas!

Kādi ir boksera ieteikumi jauniešu vardarbības mazināšanai, skaties video!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 1

 
Anonīms
 

Vislabākais butu nopērt publiski,lai dirsa zila. Vai piesiet meža pie koka, lai lapsas apgrauž. Pietiek auklēties ar tiem šmurguliem. Vēl uzradīsies šeit aizstāvji,ka es tāds ļaunais. Ne es reālais. Iesejāt tiem jampampiniem,ka visu viņi drīkst, tagad paši vainīgi. Un būs vēl trakāk.

25.maijs 2023, 22:00 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:17

Jaunākās diskusijas