Krievijas aktrise pamatīgi noniecina Ivaru Kalniņu

tautaruna.lv 2.jūnijs 2023, 4:30
 
Lauris Aizupietis/F64
Krievu aktrise Svetlana Ņemoļajeva Krievijas patriotiskā kino festivāla atklāšanas laikā Novorosijskā komentēja sava bijušā kolēģa latviešu aktiera Ivara Kalniņa izteikumus.

Latviešu aktieris Ivars Kalniņš neuzskata, ka būtu parādā padomju un krievu kolēģiem. "Viņi man saka: "Jūs esat parādā Padomju Savienībai, padomju valdībai par visu." Es saku: "Viņi man ir parādā! Kurš kam ir parādā, tas vēl ir jautājums" Viņi nopelnīja miljonus, bet mums atmeta kapeikas. Mēs gājām uz to, jo esam radoši cilvēki, mēs varam strādāt par velti, bet bez maksas neredzīgajiem, nevis krāpniekiem,” reiz intervijā teica Ivars Kalniņš.

84 gadus vecā aktrise Svetlana Ņemoļajeva intervijā Krievijas medijiem komentēja Ivara Kalniņa teikto, nodēvējot šādu uzvedību par "stulbumu". Lai gan agrāk, kā saka aktrise, viņi reizēm komunicēja, un viņš "bija normāls puisis".

“Ivars teica, ka viņš nekad vairs nespēlēs krievu kino,” stāsta Nemoļajeva. "Mēs par to runājām vēlāk ar vienu aktieri. Un mans sarunu biedrs teica: “Vai viņš ir filmējies vēl kaut kur citur? Viņu filmēja tikai Krievijā. Tāpēc ir smieklīgi klausīties visas šīs Ivara intervijas. Kā viņu sauc Holivudā? Vai arī Eiropas režisori piedāvā lomas?"

Svetlana Ņemoļajeva filmā "Dienesta romāns" / Ekrānšāviņš

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:29

Jaunākās diskusijas