Gundega Skudriņa atkal nes Latvijas vārdu pasaulē

tautaruna.lv 28.maijs 2023, 2:30
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Pasākumu organizatore Gundega Skudriņa attaisno savu uzvārdu, jo viņa ir ne tikai ambicioza, bet arī čakla. Par to liecina svaigākie jaunumi, ar kuriem viņa priecē savus sekotājus sociālajos tīklos.

Atliek secināt, ka enerģijas netrūkst ne pašai Gundegai, ne viņas uzticamajai komandai, jo darbiem seko pelnīta atzinība.

Tikko noslēdzies mūsu industrijas lielākais konkurss pasaulē “Eventex Awards 2023”. Šogad tika iesniegts rekordaugsts projektu skaits - 761 pieteikums no 49 valstīm, kurus vērtēja 83 žūrijas locekļi. Starp finālistiem un balvu saņēmējiem tādi zīmoli un notikumi, kā "Netflix", "Porsche", "Audi AG", "Qatar Airways", "Budweiser", "China Motors Limited", "SkyShowtime", "PwC", "RedBull", "Twitch" un daudzi citi. Gods ne tikai būt līdzās zīmolu leģendām, bet vēl arī saņemt zeltus. Mūsu "Dabas Galerija" konkursā ieguva ZELTU kategorijā “Environmental Good Event” un ZELTU kategorijā “Experiential Event”.
Tāpat Skudriņa velta pateicības vārdus:
Sveicu no sirds un lepojos ar visu mūsu kopējo uzvaru. Sveicu visu komandu, visus atbalstītājus, sponsorus. Visus māksliniekus, zinātniekus, aktierus, performatorus, mūziķus, pavāriņus un visus, kuri palīdz ik dienas tapt pasaulē pamanītiem un novērtētiem projektiem. "Dabas Galerijai" kopskaitā jau 11 spožas, prestižas godalgas gada laikā. Paldies apmeklētājiem un visiem, kuri sūta labas domas un spēka vārdus. Novērtējam! Liels paldies!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:45

Jaunākās diskusijas