Markus Riva, spītējot visiem skauģiem, tiek līdz Eirovīzijai, Liverpūlē

tautaruna.lv 20.maijs 2023, 16:30
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Mūziķis, kā arī dažādu TV šovu vadītājs Markus Riva, ir īsts dumpinieks, kad runa ir par Eirovīziju. Par pierādījumu tam ir gadiem ilgie pūliņi, kas meklējami Latvijas Eirovīzijas atlasēs. Taču arī tas nav viss. Riva šogad mērojis ceļu, lai klātienē baudītu vērienīgo pasaules līmeņa šovu.

Zināms, ka Markus Riva šogad "Supernovā" bija startējis ar dziesmu "Forever", kuru sarakstījis pats saviem spēkiem. Toties dziesmas un priekšnesuma tapšanā palīdzējuši Rivas draugi no Ukrainas. Tolaik viņš teica, ka dziesma ir par mūžību, par to skaudro jautājumu, uz kuru mēs nevaram atbildēt: kā paildzināt svētlaimīgos brīžus, lai mēs varētu tajos atrasties mūžīgi. Diemžēl līdz Eirovīzijai Riva tā arī netika.

Tāpat jau rakstījām, ka grupa "Sudden Lights", pārstāvot Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā Liverpūlē, ar dziesmu “Aijā”, 9. maija vakarā, diemžēl neiekļuva kārotajā konkursa finālā. Puiši palika pirmie aiz strīpas, saņemot 34 punktus par savu sniegumu Eirovīzijas pusfinālā.

Taču šis zaudējums neliedz Supernovas veterānam kopā ar ballīšu karalieni Baibu Klinti priecāties par šī gada triumfu, Zviedrijas valsts pārstāvi Lorēnu.

Patika! Brauksim vēl,

secina Riva.

View this post on Instagram

A post shared by Markus Riva (@markusriva)

View this post on Instagram

A post shared by Markus Riva (@markusriva)

View this post on Instagram

A post shared by Markus Riva (@markusriva)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas