Dramaturgs Artūrs Dīcis atklāti par vardarbību pret sievieti

tautaruna.lv 29.maijs 2023, 2:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Latviešu aktiera un dramaturga jaunākais lolojums ir Nacionālā teātra izrāde: "Ričards. Nekā personīga", kuras lugas autors ir pats Artūrs Dīcis. Tieši šis, visticamāk, ir īstais iemesls, kāpēc žurnāls "SANTA" maija numurā aicināja aktieri dalīties savās sajūtās - gan karjerā, gan, protams, privātajā dzīvē.

Jautājot, vai kādreiz Dīcis ir gribējis iesist sievietei, intervijā seko izsmeļoša atbilde.

Dusmās esmu sitis pa durvīm ar kulaku un izsitis caurumu. Un pēc tam lamājies, ka sūda durvis. Ieraugot to caurumu, es momentā atdzisu, jo es taču tā negribēju, un pēkšņi pats ieraudzīju, cik strīds ir muļķīgs.

Tāpat dramaturgs izsakās arī par savu mīļoto cilvēku sev blakus:

Ja izvēlies to vienu cilvēku, tad ar viņu sities cauri visādām grūtībām, un katru reizi, kad tas izdodas, attiecību vērtība pieaug. Man šķiet, šo mūsu kā pāra unikalitāti pakāst būtu ļoti muļķīgi. Tādu intimitāti ar citu cilvēku nevar dabūt ātri. Mūsu unikālās pieredzes - vispār neiespējami. Ir dzirdēts, ka reizēm saka - ai, tas pats partneris, man kļuva garlaicīgi. Nu, nezinu, man šķiet, ka otrs cilvēks ir milzīga pasaule. No tevis atkarīgs, cik lielā mērā esi gatavs to iepazīt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:02

Jaunākās diskusijas