Žaklīnas Cinovskas draugi satraucas par viņas drošību Ukrainā

tautaruna.lv 17.maijs 2023, 16:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Karš Ukrainā šodien nav beidzies, kas nozīmē, ka zināmas raizes par mūsu tautiešiem, kas atrodas karstajā kara zonā, ir tikai pašsaprotamas. Par to arī liecina TV producentes Žaklīnas Cinovskas pēdējā laika notikumi, kuriem var sekot līdzi sociālajos tīklos.

Jau ziņojām, ka TV režisore un producente Žaklīna Cinovska jau kādu laiku atrodas Ukrainā, kur filmē dokumentālo materiālu par notikumiem Ukrainā, taču vairāku nedēļu prombūtnes laikā, Cinovskai tiek jautāts, kā viņai iet Ukrainā. Neizpaliek arī satraukumi no tuvākajiem.

Mīļie, draugi! Paldies. Es no sirds novērtēju jūsu satraukumus par manu drošību šeit, Ukrainā! Lūdzu nesatraucieties tik traki, kaut vai tāpēc, ka es neesmu kara korespondents, kam jāatrāda paši pēdējie notikumi no tiešās frontes līnijas. Lai arī es nesen, kā zinat, arī biju nulles līnijās, bet nu tagad esmu, plus mīnus desmitiem kilometru no tiešās kara zonas konfrontācijas. Tā, ka vēlreiz, paldies! Esmu drošībā. Galvenais, lai tie agresori atkal nesūta dronus un raķetes uz UA pilsētām! Pēc dažam dienām man intervijas Ļvivā, tad Kijevā, tad atkal Umaņā un Hersonā, bet gaidot ukraiņu varoņu pretuzbrukumu, mēs beidzot jutīsimies visi atkal drošībā, un jūsu satraukuma enerģija būs tam tikai palīdzējusi!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:10

Jaunākās diskusijas