Fredis un Ufo ar savu atgriešanos radio, "uzspridzina" soctīklus

tautaruna.lv 17.maijs 2023, 14:15
 
Pixabay
“Radio SWH” visas nedēļas garumā svin savu 30.dzimšanas dienu. Svinībām par godu notiks leģendu un iemīļotu raidījumu atgriešanās jaunās skaņās, piemēram, spirdzinošās “BB Brokastis” kopā ar Ufo un Fredi, klausītāju iemīļoto “Ziedu klēpi” kopā ar Horenu Stalbi un Renāru Kauperu, kā arī saviļņojošo “Pumpuru grozu” kopā ar Donu un Betu Beidz.

“Kad es biju skolnieks Liepājas 1. vidusskolas 4. klasē, man dienasgrāmatā bija piezīmes: “Šipkēvics stundas laikā klausās radio”. Tagad es varu piebilst, ka daudz kas jau nav mainījies - es joprojām klausos un dzīvoju ar radio. Tas man zvaigznēs ierakstīts, un es nemaz tam nepretojos,” saka A/S “Radio SWH” grupas valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics, kuram noteikti var pievienoties visa radio komanda.

Cilvēki komentāros radio sveic jubilējā, bet vienlaikus izteic nožēlu, ka leģendārie raidījumi ēterā izskan vien vienu vienīgu reizi.

EG: Tas bija kolosāli! Smējos balsī, nespēju attiet no radio un dziesmas kā ķirsis uz kūkas. Atkārtošos, šiem čaļiem ir tik neatkārtojams talants un profesionālās spējas, ka reizi gadā vismaz kā zelta fondu es ļoti labprāt viņus dzirdētu.

Kaspars: Labākais duets Latvijas vēsturē

Miks: Šorīt nopriecājos par pārsteigumu un pēc tam palasot vīlšanās, ka tas tik uz 1 rītu :( Baigi gribētos šo blici atpakaļ ēterā

Latvietis: Cik paraksti jāsavāc iekš to "manabalss", lai atgrieztu?

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:27

Jaunākās diskusijas