"Ap manu veselības stāvokli sāk raisīties spekulācijas..."; Egliens atklāti komentē, kā šobrīd jūtas

tautaruna.lv 17.maijs 2023, 7:31
 
Vladislavs PROŠKINS, F64 Photo Agency
Aktieris Mārtiņš Egliens vietnē "Facebook" saviem draugiem un talanta cienītājiem komentējis, kāds šobrīd ir viņa veselības stāvoklis.
"Ņemot vērā faktu, ka ap manu veselības stāvokli sāk raisīties dažādas spekulācijas, gribēju jums visiem, kuri ziedoja manai medicīniskai palīdzēšanai (un arī pārējiem), veikt zināmu atskaiti, kur tad ir palikusi saziedotā naudiņa. Tad nu tā…
Lielākā daļa joprojām stāv Ziedot.lv brīnišķīgo meiteņu stingrā uzraudzībā. Esmu izceļojis Vāciju, sastapies ar brīnišķīgu profesoru un veicis medicīniskas procedūras. Šobrīd varu sazināties ar tuviem un pat mazliet attāliem cilvēkiem (jo runāju klusi), bet ikdienas vajadzības ir iespējams apmierināt.
Procedūras būs jāatkārto, jāatkārto, un jāatkārto… Ļoti daudz reižu… Un, pateicoties jums, tas ir iespējams. Šajā laikā ir izmēģināts ļoti daudz kas, bet vēl dažas iespējas ir… Soli pa solim un - dzīve rādīs.
Man daudzi ir jautājuši, vai atgriezīšos uz skatuves… Te nu jāsaka jā un nē… Kā aktieris, visdrīzāk, tuvākajā laikā pilnvērtīgi jūs nepriecēšu (kaut gan man Nacionālajā teātrī nākamsezon paredzēta kāda loma… bez teksta…)
Bet uz skatuves, gan jau mani arī citur vēl redzēsiet… Esmu pievērsies savam mūža hobijam - klavierspēlei un komponēšanai. Ja Dievs dos, kaut kad dzirdēsiet manus muzikālos brīnumus. Bet, ja vēlaties satikt klātienē, tad Līgo vakarā esat laipni aicināti uz Mellužiem. Primo reizi mūžā sēdēšu pie taustiņiem kā pianists - grupas vadītājs, un tēlošu, ka visiem mūziķiem no manis ļoti bail. Bet patiesībā bail ir man… Jo būs tas gods spēlēt ar latvju izcilākajiem mūziķiem. Kaspars Grigalis, Andris Grunte, Māris Jēkabsons un Mārcis Vasiļevskis. Ar savu dzīvesprieku dalīsies Dita Lūriņa, Zane Dombrovska, Gundars Grasbergs un Juris Jope. Tā kā redziet - dzīve rit un Dievs smaida… Kā teicis Marks Tvens :”Ziņas par manu nāvi ir stipri pārspīlētas… “
P.S. Un, izmantojot izdevību, gribu mest baltu, mīkstu, bet tomēr cimdu - Igo… Esmu uzrakstījis dziesmu, kas, manuprāt, piestāv tieši viņam… Un man… Igo!!! Gaidu atbildi…
Paldies visiem, kuri domā labas domas!
Uz tikšanos…
Tādā vai citādā formātā…
Jūsu - Mārtiņš Egliens".
Kā jau vēstījām, problēmas ar balsi, kuru ārstēšanai arī savākti nepieciešamie līdzekļi, M. Eglienam ir jau kopš 2021.gada rudens.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:57

Jaunākās diskusijas