Reiniks stāsta par videoklipa filmēšanu ekstrēmos apstākļos

tautaruna.lv 20.maijs 2023, 13:00
 
F64
Kādā darbadienas vakarā Rīgas centrā, kad laukā bija vien + 3 grādi, notika dziedātāja Laura Reinika jaunākās dziesmas videoklipa filmēšana, vēsta "Bez Tabu".

Kaut arī laukā termometra stabiņš rāda vien nedaudz virs nulle grādiem, Lauris un visi klipā iesaistītie pēc skata kā kādā dienvidu zemē - kāds šortos, cits - īsos svārciņos, jo videoklipā nepieciešams radīt vasarīgu atmosfēru.

Lai arī cik ekstrēma, šī tomēr nav Laura pirmā un visdrīzāk arī nav pēdējā trakā filmēšana. Viņš atklāj, ka teju visi Laura vasaras videoklipi ir filmēti aukstumā un tās bijušas vienīgas ciešanas.

Klipā redzams būs ne tikai Lauris vien- viņam pievienojušies daudz draugu, piemēram, dziedātāja Alise Haijima. Viņa neslēpj, ka piedalījusies vēl vairākos līdzīgos projektos, kad jātēlo vasara, bet laukā nemaz nav silts. Tomēr, lai arī ar pieredzi, Alise atzīst - vieglāk nepaliek.

Viena no tām, kura salst aizskatuvē, ir dejotāja Aleksandra Kurusova. Aleksandra Laura klipā nebūs tikai fona dejotāja. Klipa filmēšana ir zīmīgs notikums, jo tajā Lauris ar Aleksandru pēc teju 16 gadu pauzes un uzvaras šovā “Dejo ar zvaigzni” atkal dejos kopā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:26

Jaunākās diskusijas