VIDEO. Latviešu TV šovu zvaigznes angļu valoda līdz asarām sasmīdina viņas meitu

tautaruna.lv 11.maijs 2023, 8:30
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Agrita pilda vēlmju burkas uzdevumu un mācās jaunus vārdus angļu valodā. Uzrakstījusi nelielu tekstu un pārtulkojusi to, viņa sapulcina bērnus un prezentē apgūto. Mammas izruna un teikumu uzbūve līdz asarām sasmīdina Esteri.

Ģimeņu attiecību šova “Ģimene burkā” veterāne Agrita Bindre ir gatava pildīt šīs nedēļas izvilkto vēlmju burkas uzdevumu - iemācīties vismaz 30 jaunus vārdus angļu valodā. Sieviete uzdevumu uztvēra nopietni un bija pat sagatavojusi nelielu teksta materiālu. Pilna apņēmības viņa ir gatava par to pastāstīt bērniem, bet īss bija nopietnības mirklis, jo līdzko Agrita sāka runāt angļu valodā, vecākā meita Estere izplūda asarās.

Ko es klausos! Man likās, ka viņas angļu valoda nav tik slikta, bet tad, kad viņa sāka stāstīt tekstu, es vairs neko nezināju!

Estere bija šokēta par mammas angļu valodas zināšanām, jo sākotnēji domāja, ka tās esot samērā labas, bet izrādījās, ka tomēr nav.

Lai arī Agritas valodas zināšanas nav pietiekoši labas pēc vecākās meitas domām, smieklu deva garantēta. Noskaties video!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:44

Jaunākās diskusijas