Slavena rokgrupa pēc 27 pastāvēšanas gadiem paziņo par izjukšanu

tautaruna.lv 21.maijs 2023, 2:30
 
unsplash.com
Skumju vēsti faniem paziņojusi slavenās rokgrupas "Sum 41" dalībnieki. Pēc 27 pastāvēšanas gadiem viņi nolēmuši pārtraukt savu darbību, vēsta "The Sun".

Kanādas rokgrupa "Sum 41" popularitāti ieguva 90. gados. Tā tika dibināta 1996. gadā. Kopš tā laika grupa izdevusi vairākus hitus, kas priecē fanus visā pasaulē.

Satraucošo vēsti grupa paziņoja savā sociālā medija "Instagram" kontā.

"Sum 41 kopš 1996. gada mums sagādāja vienus no labākajiem brīžiem mūsu dzīvēs. Mēs vienmēr būsim mūžīgi pateicīgi mūsu vecajiem un jaunajiem faniem, kuri mūs vienmēr ir atbalstījuši. Ir grūti raksturot mīlestību un cieņu, kāda mums ir pret jums visiem, un mēs vēlējāmies, lai jūs šo vispirms dzirdētu no mums. Sum 41 tiks likvidēta," rakstīja mūziķi, piebilstot, "...mēs esam satraukti par to, ko katram no mums nesīs nākotne. Paldies par pēdējiem 27 Sum 41 gadiem," "Instagram" pauda mūziķi.

Šo ziņu fani uzņēma ar lielām skumjām.

"Sum 41" ir Kanādas rokgrupa no Ajaksas, Ontārio, dibināta 1996. gadā. Grupas sastāvā ietilpst Deriks Viblijs (vokālists, ģitāra, taustiņinstrumenti), Džeisons Makeslins (basģitāra, bekvokāls), Stīvs Jočs (sitaminstrumenti, bekvokāls).

Kopš 1999. gadā parakstīja kontraktu ar izdevējkompāniju "Island Records", grupa ir ierakstījusi sešus studiju albumus, vienu koncertalbumu, divus DVD un vairāk nekā 18 singlus. Kopā ir pārdots vairāk kā 10 miljoni albumu kopijas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:44

Jaunākās diskusijas