Allai Pugačovai Putina preses sekretārs skūpsta rokas

tautaruna.lv 8.maijs 2023, 14:30
 
Scanpix/AFP
Alla Pugačova modes dizainera Valentīna Judaškina bērēs redzēta līdzās Krievijas prezidenta Vladimira Putina preses sekretāram.

Dziedātājas un Dmitrija Peskova tikšanos iemūžinājuši fotogrāfi - kadros redzams, kā Peskovs saņem Pugačovas roku un abi par kaut ko sarunājas. Visticamāk, ka Peskovs piegājis pie dziedātājas, kura sēdēja līdzās Judaškina kapam. Putina preses sekretārs smaida, savukārt Pugačovas sejas izteiksmi slēpj apjomīga cepure. Par ko abi runāja - paliek noslēpums.

Kāds Krievijas saziņas kanāls komentēja: “No vēža mirušā Judaškina bērēs Peskovs skūpstīja Pugačovas roku. Alla Borisovna kļuva par galveno bēru ceremonijas zvaigzni. Visi aizmirsa par mirušo un skatījās uz primadonnu.”

Kā A.Pugačova komentē karu Ukrainā?

Alla Pugačova un viņas vīrs Maksims Galkins neatbalstīja Putina režīmu un pameta Krievijas Federāciju. Humorists atklāti kritizēja Kremli, par ko viņš tika ieskaitīts “ārvalstu aģentu” rindās. Pati Pugačova tiešus izteikumus par to, vai atbalsta Ukrainu, nav izteikusi, tomēr, kad viņas vīru sāka “indēt” Krievijas Federācijā, viņa atklāti iestājās par Galkinu un lūdza arī viņu iekļaut “ārzemju aģentu rindās”.

Nesen Pugačova ar smalku humoru izteikusies par Putina režīma “diženumu”, dodot mājienus par savu nostāju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:56

Jaunākās diskusijas