Greifānei soctīklos "uzklūp" līdzcilvēki

tautaruna.lv 16.maijs 2023, 4:30
 
Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency
Dziedātāja Liene Greifāne 4.maijā "Facebook" publicējusi emocionālu ierakstu par Latvijas mīlestību un izteica cerību, ka "izdosies gāzt šo noziedzīgā grupējuma valdīšanas laiku". Tiesa, līdzcilvēkos ieraksts izsauca vienīgi ķengas.

"Vai nav savdabīgi. Māksliniece no Krievijas, kur patiesi valda noziedzīgs grupējums, cer, ka tiks gāzts grupējums šeit. Par turienes grupējumu viņai nekad nav bijis nekas sakāms," raksta Aija.

"Sveicieni svētkos Latvija. Nekad, neviens neatņems man mīlestību pret manu zemi. Esmu sarakstījusi ne vienu vien patriotisku un mīlestības pilnu dziesmu par Latviju. Klausoties šos vārdus un mūziku, kuru sarakstīju daudzus gadus atpakaļ, pašai asaras acīs. Tiešām gribas, lai mūsu tautiešiem nebūtu jābrauc projām un jāmeklē darbs citās zemēs. Lai mēs būtu stipri, vareni un vienoti savā valstī. Lai tas notiktu ir tikai un vienīgi cerība uz to, ka izdosies gāzt šo noziedzīgā grupējuma valdīšanas laiku, Kariņa, Levita un Co personās. Tauta ir sašķelta, negatīvisms virmo un zeļ. Laiks mosties, laiks rīkoties, laiks mainīt. Mīlu savu zemi un savu tautu, pat ja tā nemīl mani. Mīlestība var būt arī vienpusēja, es to pieņemu. Kaut kad mēs atkal būsim kopā, kaut kad gaišajā nākotnē," "Facebook" raksta dziedātāja.

Ainārs: Nevarētu jau teikt, ka nepatiesību saka!

Māra: kāpēc mums jālasa visādas pārbēdzēju salašņas?

Gundega: Wow. Pat mazliet uz vemšanu parāva.

Andis: Kamēr mēs rakstam komentārus, tikmēr greifānei austiņās skan Līkcepures dziesmas partija: "Kangar, Tu pats esi vāāronis tautai..."

Maira; Kā maizi ēd, tā dziesmu dzied.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:31

Jaunākās diskusijas