Ušakovs atvainojas ikvienam, "kam mans apsveikums ir licies aizskarošs"

tautaruna.lv 16.maijs 2023, 3:30
 
F64
4.maijā tika atzīmēta Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas diena, politiķis Nils Ušakovs vietnē "Twitter" Latviju sveica dzimšanas dienā. Nedaudz vēlāk gan savu sveicienu papildināja ar atvainošanos.

"Ja Latvijas Neatkarības diena neformāli tiek dēvēta par Dzimšanas dienu, tad ir tīri loģiski, ka arī Neatkarības atjaunošanas dienu var uzskatīt par Dzimšanas dienu, vēl vienu! Tāpat kā dažiem cilvēkiem ir “otrā” dzimšanas diena. Bet es jebkurā gadījumā atvainojos visiem, kam mans apsveikums ir licies aizskarošs vai nekorekts. Apsveicu vēlreiz visus Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienā! Un jaukas brīvdienas!

Ieva: Tas ir apsveikums Jāņos. Pīpenes LV zied jūnijā.

Jolanta: tavi vēlētāji nerunā valodā, kurā tu raksti, Nil. Tā kā nepiepūlē sevi... kam tā liekulība - mēs tāpat zinām, ka tev tie nav nekādi svētki

Rolands: Pareizs apsveikuma formulējums: "apsveicu Latviju ar atbrīvošanos no padomju komunistiskās okupācijas un atgriešanos civilizētajā pasaulē". Tas tā, priekšdienām noderēs.

Reino: Ai, Nil, ko tu ņemies, tāpat visi zina, kas tu esi!

Kristaps: Būtu labāk turējis muti. It kā tu daudzus gadus neesi aicinājis pie falla svinēt Latvijas okupāciju, svinējis tur okupāciju krievijas karogu apskauts, vai vispār noliedzis/mazinājis/grozījis krievijas un staļina noziegumus pret Latvijas valsti un latviešiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:12

Jaunākās diskusijas