Stukāns par saviem izteikumiem izpelnās līdzcilvēku nievas un dusmas

tautaruna.lv 2.maijs 2023, 14:15
 
Vladislavs PROŠKINS, F64 Photo Agency
Jau vairākas nedeļas nerimst cilvēku sašutums par nežēlīgo slepkavību Jēkabpilī, kur pēc ilgstošas vajāšanas un draudiem sievietes bijušais dzīvesbiedrs viņu nogalināja bērna un sievietes mātes klātbūtnē.

Sieviete vērsās pēc palīdzības dažnedažādas institūcijās. Bet tā arī neviens neredzēja tālāk par savu degungagalu un savām kompetencēm....

Uguni ar saviem izteikumiem šajā stāstā vēl "piemetis" ģenerālprokurors Juris Stukāns.

“Šajā gadījumā, kāpēc tas tā noticis, es varētu izvirzīt vēl vienu tēzi. Tāpēc, ka viņš [Rusiņš] pasēdēja divdesmit cik tur dienas un cilvēkam pilnīgi mainījās attieksme pret visu pasauli. Un viņš kļuva vēl vardarbīgāks jau ar darbībām, jo līdz cietumam viņš tomēr visu laiku, kā es sapratu, šo sievieti tiranizēja attālināti,” savu vērtējumu par Jēkabpils apkaimē notikušo sievietes slepkavību TV raidījumā “De facto” klāsta. J. Stukāns.

Šie vārdi nepaslīdīja garām soctīklu lietotājiem.

"Es nepārklausījos? Stukāns tikko pareica, ka Jēkabpilī sieviete netiktu nodurta, ja slepkava nebūtu pirms tam ielikts aiz restēm. Jo pirms tam tikai draudējis. Ko tas cilvēks dara ģenerālprokurora krēslā?" raksta Valters.

"Mums ir ģenerālprokurors, kurš uzskata, ka varmākas nevajag ķert un likt cietumā, jo tad viņi kļūst vēl varmācīgāki. Tā vietā sabiedrībai pašai vajagot kaut ko darīt (nez ko?)," raskta Jurģis Liepnieks.

Ināra: Stukāns vispār ir brīnums. Kā tik aprobežots tips tika par ģenerālprokuroru?! Neatceros detaļas, būs jāpapēta.

Vinnta: Sēž. Tāpat kā visi tie policisti,kuri nevis palīdzēja pēc būtības, bet formāli atrakstījās. Viņi visi ir līdzvainīgi.

Svešzemniece: Jā, jā. Manam varmākam iestādes teica, ka viņš ir apjucis, izmisis. Un atļāva darīt, ko ar mani un bērnu grib. Un soc.dienestā teica, ka policiju nevajadzēja saukt,jo tas izdarīja vairāk ļauna.

Liesma: Viņaprāt, sieviete pati vainīga, ka tagad nodurta, nebūtu sūdzējusies nebūtu nodurta njaa... man pat nav vārds kā šo apzīmēt

Aija: Katastrofa nevis ģenerālprokurors

Māris: Pēc šādas loģikas sanāk, ka sievietes, kas tiek izvarotas, pašas vien pie tā ir vainīgas, jo ar svārkiem staigā.. Nav ko vilkt svārkus un staigāt riņķī, provocējot nabaga vīriešus...

Ringolds: Stukāns uzskata, atsevišķa prokurora bakalaura darba Plaģiāts ir “veci notikumi”, kurus nav vērts pieminēt, bet cietumi nelabo noziedzniekus, kamdēļ nav vērts tajos kādu sēdināt. Nu ko lai saka… Apkārt tik daudz progresīvu cilvēku, ka elpa aizcērtas.

Viedis: Tad kēpēc vajadzīga prokuratūra, policija - likvidējam ?!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:34

Jaunākās diskusijas