Reiniks izsakās par naudas lomu dzīvē

tautaruna.lv 13.aprīlis 2023, 15:15
 
Romāns Kokšarovs/ F64Photo Agency
Dziedātājs Lauris Reiniks mikroblogošanas vietnē twitter publicējis ierakstu, kurā izteicies par naudas lomu cilvēka dzīvē.
"Man "patīk", ka ļoti bagāti cilvēki intevijās saka,ka naudai nav nozīmes. Protams, ka nav, jo viņiem tā IR. Kāpēc tad tik ļoti pēc tās dzinās, ja nav nozīmes? Nauda ir svarīga. Tā nepadara laimīgu, bet vienkārši dzīvē ir par vienu lietu mazāk, par ko uztraukties," savās publicētajās pārdomās mikroblogošanas vietnē twitter norādījis mākslinieks.

"Nauda gan nedara laimīgu, bet tā ārkārtīgi nomierina," atbildot uz mūziķa publikāciju, izteicies A.Borovkovs.

"Pat ne par vienu lietu. Nauda ietver daudz ko. Kaut vai veselību. Ja ir nauda, tad zini, ka jebkurā brīdī varēsi aiziet pie zobārsta, veikt operāciju, nopirkt zāles. Ja naudas nav, tad arī par veselību daudz vairāk jāuztraucas," norādījusi kāda cita twitter lietotāja.

"Ar to bagātie cilvēki mēģina pateikt pavisam ko citu. Ar galvu uz pleciem, jāliek uzsvars uz mīlestību pret cilvēkiem, vidi, darbu, nodarbošanos, nevis naudu kā pašmērķi. Tikai tā arī var nonākt pie bagātības un laimes. Tie, kas pie bagātības tika savādāk, nedomāju, ka ir laimīgi," izteicies kāds cits twitter lietotājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:12

Jaunākās diskusijas