Režisors Anitens atklāj, ar kādiem sarežģījumiem saskāries pēc biznesa uzsākšanas

tautaruna.lv 10.aprīlis 2023, 10:02
 
Kaspars Krafts / F64 Photo Agency
Šī gada martā izdevums "Vakara Ziņas" vēstīja, ka režisors Kārlis Anitens pievērsies roku ziepju biznesam. Kā atklāj pats režisors, tad darbošanās šajā biznesā nav nemaz tik vienkārša.
"Es te vienu brīdi interesējos par to, kā uzsākt roku ziepju ražošanu. Es jums pateikšu tas, kam tur ir jāiziet cauri, lai to varētu darīt un iet. Nu, ja es izmantoju sertificētas izejvielas un neko klāt nelieku...Sazinoties ar šiem atbildīgajiem dienestiem - nē jums jāvēršas pie tā speciālista, pie tā. Beigās tu saproti, ka visa valsts sastāv no speciālistiem, bet ir baigi maz to darītāju. Tāpēc mums ir tā, ka tas regulē to, to, bet beigās netiek līdz darīšanai," TV24 raidījumā "Preses klubs" norāda K.Anitens.

Žurnāls "Vakara Ziņas" jau rakstīja, ka katra viņa veidotā «glezna» ir ar savu stāstu, ko, ar paša roku rakstītu, viņš pievienojis elegantajā iepakojumā. «Šim mākslas darbam ir praktisks izmantojums, jo šīs gleznas ir klasiskas, augstas kvalitātes roku ziepes no kokosriekstu eļļas un šī koka riekstu sviesta ziepju masām. Mākslas darbam pievienotas parfimērijas krāsvielas un ēteriskās eļļas. Un vēl - lietojot ziepes, glezna būs nemitīgā mainībā, jo ziepes veidotas vairākos slāņos,» par savu jauno radošo aizraušanos stāsta režisors.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:24

Jaunākās diskusijas