Liene Kiviča atklāj, kā sācies viņas personīgais jaunais gads

tautaruna.lv 6.aprīlis 2023, 17:30
 
Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency
Mūziķa Andra Kiviča mīļotā Liene Kiviča sociālajā tīklā instagram publicējusi ierakstu, kurā ne vien izklāsta, kā sācies viņas personīgais jaunais gads, bet arī izsakās par dzīvi pēc 40.
"Backstage. 43 it is. Mans personīgais Jaunais gads ir iesācies lieliski! Goda vārds, dāmas, dzīve tik tiešām sākas pēc 40, un katrs nodzīvotais mirklis mani ir darījis sievišķīgāku, viedāku, bagātāku, stiprāku un labāku!" publikācijā sociālajā tīklā instagram raksta L.Kiviča.

"Pats galvenais, protams, ir veidot, attīstīt un bagātināt savu iekšējo pasauli! Skoloties un paplašināt redzesloku. Nekas nav svarīgāks par to, un tieši tas izdaiļo cilvēka dvēseli - gaišums, prieks, labestība un mīlestība," aicina sabiedrībā pazīstamā dāma.

Jau vēstīts, ka Liene ne reizi vien sniegusi padomu arī dāmām, kuras vēlas par sevi parūpēties. Reiz, piemēram, viņa publicējusi ierakstu, kurā sniegusi padomu, kā sevi uzturēt labā fiziskā formā.

"Nekad bulciņas un picas nav bijusi problēma. Tagad tā ir problēma "since 20 years". Manas paaudzes cilvēkiem nekad nav bijuši liekā svara jautājumi vai aizdusa, bet tagad cilvēki dzer kokteiļus un nekustas. Visu laiku tievē. Kādreiz tā nebija. Visi bija FIT AND SLIM vai vienkārši kustīgi. Kustējās, skrēja, darbojās. Es nerunāju par izņēmuma gadījumiem vai sievietēm, kurām piestāv ļoti sievišķīgas formas. Man nepiestāv.
Kustības sakārto prātu. Tiem, kas kustas, sporto, retāk novērojama depresija vai garastāvokļa maiņas, vai mūsdienu modernās slimības. Kustības izraisa dabisku prieka hormonu. Nekad, nekad savulaik nebija jādzer nekādi kolagēni vai kas cits. Vai citrona ūdens brokastīs. Ēd, kad gribi, dzer, kad vajag! Kusties, skrien, daries! Dzer kafiju, nedzer neko vai ēd omleti. Kāda kuram darīšana? Ļoti daudz kas ir mainījies," norāda L.Kiviča.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:15

Jaunākās diskusijas