Kardašjana atklāj pārsteidzošas detaļas par savu kāzu dienu

tautaruna.lv 9.aprīlis 2023, 15:21
 
AP/Scanpix/Leta
Realitātes šovu zvaigzne, slavenās Kardašjanu ģimenes pārstāve Kortnija Kardašjana savā sociālo mediju kontā "Intagram" atklāj pikantas detaļas par savu kāzu dienu.

Pērn Kortnija Lasvegasā mija gredzenus ar mūziķi Trevisu Bārkeru.

Kāzu gadadienā realitātes šovu zvaigzne nolēma saviem faniem atklāt vairākas detaļas par svarīgo brīdi.

Kā izrādās, tad Lasvegsas kapellā abus mīlniekus salaulāja Elvisa atdarinātājs. Kapellā jaunajam pārim tika piedāvāts īpašs dzēriens - tekila. Kortnija to nesmādēja un kā atzīst izdzēra par daudz šī alkoholiskā dzēriena.

Pēcāk viņi devās uz automašīnu, kur slavenajai Kardašjanai palika slikti, viņa nespēja nosēdēt mašīnas sēdeklī, jo bija pārāk iereibusi.

Tomēr ar to viss nebeidzās, izrādās, ka Kortnija kāzu dienā pazaudēja īpašu jaku, kura viņai bija piederējusi veselus 10 gadus. To viņai nav izdevies atgūt.

Par spīti lielajam alkohola patēriņam un sliktajai dūšai, Kortnija atzīst, ka tā ir bijusi viņas labākā diena dzīvē, viņa par šādu piedzīvojumu esot sapņojusi visu savu mūžu.

Kā izrādas, tad Kortinijas atmiņas par šo notikumi ir nedaudz izplēnējušas, tāpēc viņa ir pateicīga saviem draugiem, kuri iemūžināja šos mirkļus fotogrāfijās. Viņa nekautrējas ar šiem kadriem dalīties vairāk nekā 217 miljoniem saviem sekotājiem "Instagram".

Fotogrāfijas var redzēt, kā pāri kapellā salaulā Elvisa atdarinātājs. Pēcāk seko kadri no automašīnas, kur Kortnija ir pietupusies pie zemes brīdī, kad viņai ir palicis slikti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

9.aprīlis 2023

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas