FOTO: pēc "pazušanas" Gobzems parāda, kā izskatās tagad

tautaruna.lv 13.aprīlis 2023, 0:30
 
F64
Aldis Gobzems, kas pēc neveiksmīgām politiskām aktivitātēm Latvijā pārcēlies uz dzīvi Spānijā, pēc ilgākas klusēšanas un "pazušanas" sociālajos tīklos publicējis foto, kurā atrāda savu fizisko formu.

Gobzems Facebook publicējis divu foto kolāžu - vienā no tām viņš pērnā gada aprīlī, otrā - šogad.

Gobzems vērš uzmanību pārmaiņām savā izskatā (viņš atbrīvojies no 25 kilogramiem svara) un motivē citus pārmaiņām.

"21.04.2021. vs 03.04.2023. Man ir 44 gadi. Es neieturu diētas un nelietoju alkoholu. 2021.gada aprīlī es atmetu smēķēšanu, atteicos pilnībā no alkohola un nometu 25 kilogramus. Daži atnāca atpakaļ, un tagad svars ir nostabilizējies. Viss ir galvā un gribasspēkā. Pārējais ir tikai detaļas. Plusi - neslimoju, ir daudz vairāk enerģijas, vienmēr skaidra galva, nav depresiju, nav noguruma, nespēka. Mīnusi - dažreiz ir grūti. Ja varēju es, tad vari arī Tu."

Iepriekš vēstījām, ka eksdeputāts Aldis Gobzems, kas jau kādu laiku dzīvo Spānijā, atklāj, ka pārcēlās ne gluži aiz laba prāta, tika vēstīts Edgara Orlova materiālā "Kaut kas manī tika pārlauzts" izdevumā "Privātā Dzīve".

"Cilvēki domā, ka pārcēlos aiz laba prāta. Tā gluži nav. Es priecājos, ka teju caur adatas aci no Latvijas izspruku. Vēl mēnesis, pusotrs, un vara man visu atņemtu - māju, auto - visu! Bet es pasteidzos un viņiem neizdevās," pauda Gobzems.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:38

Jaunākās diskusijas