Ar vēzi slima blogere pirms nāves uzraksta sirdi plosošus vārdus

tautaruna.lv 8.aprīlis 2023, 14:10
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Nadežda Meleško, 35 gadus veca blogere no Baltkrievijas, saglabāja pozitīvu attieksmi līdz pēdējam brīdim, paspēja strādāt, ārstēties klīnikā un veltīt uzmanību savai ģimenei. Tomēr vēzis izrādījās spēcīgāks par trauslo sievieti. Paredzot nenovēršamo aiziešanu, Meleško uzrakstīja atvadu ziņu.

Nadežda par smago slimību uzzināja 2020. gada sākumā - tad viņai tika konstatēts krūts vēzis trešajā stadijā. Ārstēšanas nolūkos viņas ģimene pārcēlās uz Vāciju, un tā vietā, lai padotos, viņa sociālajos tīklos sāka dalīties savos novērojumos par dzīves vērtību.

Pēc ārstu prognozēm, Nadeždai vajadzēja nodzīvot līdz 2022. gada pavasarim, taču cīņu ar slimību viņa spēja izturēt vēl veselu gadu, raksta Super.ru.

Nesen kļuva zināms par blogeres nāvi. Meleško nolēma pati dalīties ar šo skumjo ziņu. Viņa jau iepriekš uzrakstīja atvadu ierakstu un lūdza to publicēt pēc viņas aiziešanas.

Neticami spēcīgie un reizē sirdi plosošie Nadeždas vārdi, kura trīs gadus cīnījās par dzīvību “līdz pēdējam elpas vilcienam”, nepārprotami lika daudziem aizdomāties par katras dienas nozīmi.

"Ja jūs lasāt šo ziņu, tas nozīmē, ka es vairs neesmu šeit uz šīs zemes. Mana dvēsele ir kaut kur tālu un man vairs nesāp. Es palūdzu komandai to publicēt dienā, kad aiziešu. Ziniet, es nodzīvoju tik brīnišķīgu dzīvi. Tajā bija tik daudz brīnumu, pārsteidzošu cilvēku, patiesa mīlestība, laimīga mātes būtība, radošums, sirsnīga draudzība," rakstīja Nadežda.

Viņa arī sacīja, ka aiziet no dzīves ar lielām ilgām un pateicību par to, ko varētu atstāt. Savā pirmsnāves vēstījumā viņa atzīmēja, ka drīzumā tiks izdota grāmata, kuras lappusēs viņa atklāja stāstu par cīņu ar briesmīgo slimību.

"Es cīnījos, cik varēju. Līdz pēdējam elpas vilcienam, bet... ir pienācis laiks atvadīties. Paldies, ka bijāt ar mani. Paldies par simtiem tūkstošu labu vārdu, siltiem apskāvieniem, ticību man," šie bija pēdējie vārdi, ko Meleško uzrakstīja saviem sekotājiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:15

Jaunākās diskusijas