Darbs vienu stundu nedēļā: Nopludinātas prinča Harija un Meganas nodokļu deklarācijas

tautaruna.lv 8.aprīlis 2023, 1:00
 
Scanpix
Prinča Harija un Meganas Mārklas dibinātā labdarības organizācija Archewell Foundation ir gandrīz kā sapņu darbs, raksta portāls "Daily Mail".

Pāris tur strādā tikai vienu stundu nedēļā, taču bez atalgojuma. Tajā pašā laikā fondam izdodas iekasēt miljoniem dolāru. Vismaz tā tas bija 2021. gadā, par kuru ziņojumu ieguva "The Daily Mail".

Spriežot pēc dokumentiem, Archewell fonds gadā iekasēja 13 miljonus piecus tūkstošus seši simti sešdesmit dolāru. No tiem 10 miljoni nākuši no viena filantropa, 3 miljoni - no cita. Interesanti, ka pats fonds tajā gadā izsniedza dotācijas tikai par 3 miljoniem.

Tiek pieņemts, ka pirmais ziedotājs varētu būt Opra Vinfrija, bet otrais - pats Harijs, kurš fondam atdeva daļu no sava avansa par grāmatu.

Kopumā Saseksas hercogs un hercogiene 2021. gadā strādāja 52 stundas. Arī fonda vadītājs Džeimss Holts strādāja vienu stundu nedēļā. Viņa gada alga veidoja gandrīz 60 tūkstošus dolāru, tas ir, ņemot vērā pārējos viņa saņemtos maksājumus, par katru stundu Holts nopelnīja 1224 dolārus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas