Eds Šīrans pēc drauga nāves nolēmis vairs nekad nelietot narkotikas

tautaruna.lv 26.marts 2023, 19:09
 
PA/Scanpix/Leta
Dziedātājs Eds Šīrans pēc sava labākā drauga nāves ir apsolījis nekad vairs nelietot narkotikas, ziņo "The Sun".

32 gadus vecais dziedātājs intervijā atzina, ka kopš pērn mūžībā devās viņa labākais draugs, mūzikas producents Džamals Edvards, viņš ir sev un citiem apsolījis vairs nekad nelietot narkotikas.

Kā iepriekš mediji ziņoja, tad Edvardsa nāve saistīta ar kokaīna lietošanu.

Eds Šīrans medijiem vaļsirdīgi atzinis, ka iepriekš ir lietojis narkotikas visai regulāri - divas reizes dienā. Bet pēc traģiskā drauga zaudējuma, viņš sola nekad vairs neaizrauties ar aizliegtām vielām.

"Es nekad, nekad, nekad vairs tām nepieskaršos, jo no tā nomira Džamals. Un tā būtu vienkārši necieņa pret viņa piemiņu [...]," teica dziedātājs.

Kā izrādās, tad pirmoreiz Eds Šīrans narkotikas ir pamēģinājis, kad bija aptuveni 25 gadus vecs. "Es vienmēr esmu bijis dzērājs. Līdz 24 gadu vecumam es nepieskāros nekāda veida narkotikām." Viņš min, ka pirmā saskarsme ar narkotikām notika kādā festivālā. "Nu, ja visi mani draugi to dara, tas nevar būt tik slikti. Un tad tas vienkārši pārvērtās par ieradumu, ko tu dari reizi nedēļā un tad reizi dienā un tad, piemēram, divas reizes dienā [..]," par savu atkarību stāstīja Šīrans.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:15

Jaunākās diskusijas