Sportiste Anastasija Samoilova atklāj, kas bija viņas pirmā mīlestība

tautaruna.lv 30.marts 2023, 5:00
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Viesojoties raidījumā “Kad viņas satiekas”, sportiste Anastasija Samoilova atklāj, ka bērnība uz sporta stundām gājusi ļoti nelabprāt.

Vienā brīdī gan viņa aizgājusi uz volejbola treniņiem un sapratusi, ka tas ir sporta veids, kas viņai īpaši tuvs un tādēļ to arī turpinājusi. Anastasija gan neslēpj, ka viņas mamma vēlējusies, lai meita kļūst par ārsti.

Es biju tas bērns, kuram sports vispār nepatika. Atbildot uz jautājumu, kas nepatika? Laikam viss ir atkarīgs no skolotāja, jo atnāca volejbola trenere un piedāvāja nākt trenēties un man tas patika. Varētu teikt, ka tā bija pirmā mana mīlestība.

Mamma vienmēr teica, ka ar smagu darbu visu var sasniegt un tā nu es esmu čempione.

Man mamma visu laiku gribēja, lai es eju mācīties par ārstu, ķirurgu. Viņa vēljoprojām tic, ka man tas ļoti labi sanāktu.

Pabeidzot divpadsmito klasi Anastasijai bija trīs vizrieni, ko viņa vēlās darīt - fizioterapija, ekonomika un tiesībzinātnes. Ar sportu viss noteikti nebeidzas.

Sportiste atzīst, ka viņai patīk sociālie tīkli, filmēt dažādu saturu, varbūt uzņēmējdarbība, bet viss protams, saistībā ar sportu.

Es esmu eksperte savā jomā, esmu eksperte pludmales volejbolā! Kad beigsies mana sporta karjera, man šķiet, ka man sāksies otrā elpa!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:38

Jaunākās diskusijas