Roberto stāsta par mammas smago stāvokli un viņas nāvi

tautaruna.lv 21.marts 2023, 11:30
 
F64
Sardīnijā dzimušais itālis Roberto Meloni, kurš par savu dzīvesvietu vairāk kā 20 gadus sauc Latviju, runājot par neseno mammas nāvi, pauž, ka šobrīd var justies atvieglots - gan par to, ka paguvis no mammas atvadīties, gan, ka mamma atbrīvota no fiziskām ciešanām, kas viņu pēdējā gadā nomocījušas, vēstīts Ievas Valteres materiālā "Mužības ceļā pavada mammu" izdevumā "Kas Jauns".
Mamma nomira laikā, kad tieši dēls ciemojās mājās - viņaprāt, mamma gaidīja šo mirkli.

Roberto stāsta, ka pagājušajā gadā mamma piedzīvoja divus insultus, viņai bija grūti runāt, staigāt vispār nevarēja. Marta sākumā kļuva vēl sliktāk, tāpēc plānoto lidojumu Roberto pārcēlis ātrāk.

"Man svētdien bija jāatgriežas Latvijā. Kad ceturtdien mammai teicu, ka lidošu atpakal, viņa uztaisīja seju, ka "hmm.. diez vai". Pat nerunājot bija skaidrs, ko viņa grib man pateikt. Mammai bija grūti atrast vēnu, lai noņemtu asins analīzes, kad palīdzēju, viņai bija skatiens, ka man nevajadzētu to redzēt. Tā arī bija mūsu pēdējā saziņa - caur skatienu," atklāts ir Roberto.

Mūziķis piebilst, ka ģimene izdarīja visu, ko varēja - bija sanākuši visi pieci mammas bērni, lai no viņas atvadītos. Tas biji tieši tas, ko viņa vēlējās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:34

Jaunākās diskusijas