Holivudas aktrise reiz saņēmusi īpašu piedāvājumu no Hjū Hefnera

tautaruna.lv 19.marts 2023, 19:00
 
AFP/Scanpix/Leta
Holivudas aktrise Margota Robija pēc dalības filmā "Volstrītas vilks" saņēma īpašu piedāvājumu no "Playboy" dibinātāja Hjū Hefnera, ziņo "Daily Star".

Holovudas aktrise ar lomu filmā "Volstrītas vilks" bija pievērusi Hefnera uzmanību.

Hefners uzskatīja, ka Margotai vajadzētu kļūt par vienu no "Playboy" meitenēm.

2013. gadā, kad uz ekrāniem iznāca filma "Volstrītas vilks", 32 gadus vecā Margota ātri vien iemantoja popularitāti. Filmā viņa attēloja pretrunīgi vērtētā biržas māklera (Leonardo Di Kaprio) otro sievu. Līdztekus lieliskajai Margotas aktiermeistarībai, viņai nācās vairākkārt tēlot pikantas ainas, kuras tieši pievērsa Hefnera uzmanību.

"Playboy" dibinātājs, kā ziņo mediji, izmisīgi vēlējās, lai Margota kļūtu par viņa žurnāla meiteni. "Meitene, kas spēle [Džordana Belforta] sievu filmā [Volstrītas vilks] ir ļoti, ļoti skaista. Viņai vajadzētu būt Playboy. Nosūti viņai ziņu! Mēs esam viņai gatavi. Viņa būtu lieliska," tā medijam "US Weekly" sacīja Hefners.

Margota Hefnera aicinājumu noraidīja, minot, ka viņas ģimene jau tā ir pietiekami cietusi no tā, ka viņai nācās atkailināties filmā, vēlreiz viņa to nevēlētos darīt.

Hjū Mārstons Hefners bija amerikāņu žurnālu izdevējs, "Playboy" žurnāla dibinātājs un galvenais redaktors, "Playboy Enterprises" vadītājs. 2017. gadā 91 gada vecumā Hjū Hefners devās mūžībā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:10

Jaunākās diskusijas