Romantiski jaunumi dziedošā policista Nikolaja Puzikova dzīvē

tautaruna.lv 15.marts 2023, 8:20
 
Publicitātes foto
Šīs nedēļas spilgtākais notikums šovā “Mīla kemperī” noteikti būs dziedošā policista Nikolaja Puzikova ienākšana. Vīrietis neslēpj, ka ar šova palīdzību vēlas atrast sev sievu, bet vai viņam tas izdosies? Un kura dāma viņu izvēlēsies?

Ikdienā Nikolajs strādā policijā, taču atlikušajā laikā pievēršas mūzikai - kā viņš atzīst - darbošanās šajās jomās viņam ļauj būt balansā pašam ar sevi.

Es esmu kārtīgi audzināts. Daži mūziķi aiziet bohēmā, pārāk daudz tusiņi.. Man viss ir pēc pulksteņa. Disciplīnai ir jābūt!

Savā iepazīšanās vīzītkartē mūziķi neslēpj, ka ar šova palīdzību vēlas atrast sievu, cilvēku ar ko kopā veidot ģimeni. Par piedalīšanos šovā puisis saka, ka

ja es varu iepazīties televīzijas projektā ar cilvēkiem, varbūt arī ar kādu foršu meiteni - es neredzu tur neko tādu nosodošu. Tu, ejot uz projektu, nekad nezini, kas tevi tur sagaidīs. Pastāv arī kāda iespēja, ka tu vari iepazīties, izveidot attiecības un arī varbūt ko vairāk.

Nikolaja ienākšana šovā pagriezīs visu kājām gaisā, jo sievas meklējumus puisis uztvers nopietni, un pirmo reizi šova vēsturē uz randiņu dosies ar visām meitenēm. Kas notiks randiņā? Un kuras meitenes sirdi dziedošais policists iekaros? Skaties pašmāju iepazīšanās šova “Mīla kemperī” jaunāko sēriju jau šo ceturtdien plkst. 21.00 kanālā STV Pirmā!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:11

Jaunākās diskusijas