Valters Krauze atklāti runā par saviem bioloģiskajiem vecākiem

tautaruna.lv 13.marts 2023, 12:15
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Pasākumu un televīzijas raidījumu vadītājs Valters Krauze nekad nav slēpis faktu, ka ir audžubērns. Sieviešu dienas priekšvakarā viņš viesojās sarunu raidījumā “Kad viņas satiekas” un izstāstīja savas sajūtas par bioloģiskajiem vecākiem, kā arī savā pieredzē par piedošanu viņiem.

Valters Krauze atskatoties uz dzīvi līdz šim min, ka visvairāk ir pateicīgs saviem vecākiem - mammas māsai un viņas vīram, kuri Valteru pieņēma brīdī, kad bioloģiskie vecāki no viņa atteicās. Valters tajā laikā gāja pirmajā klasē. Līdz tam, savu bērnību viņš pavadīja pie vecmammas Madonā.

Mani īstie vecāki šobrīd vairs nav, bet man pašam šķiet, ka es ar viņiem visu esmu izrunājis. Varbūt ne reāli aci pret aci, bet emocionāli gan.

Valters atzīst, ka ar tēvu nekad nav bijis kontakts, tāpēc iespējams attiecības ar tēvu līdz galam vispār nevar definēt.

Es nezinu vai man ir tiesības teikt, ka esmu piedevis, bet varetu teikt, ka esmu atlaidis, jo bērnībā es ļoti daudz viņiem par to pārmetu!

Turpinot domāt par cilvēkiem savā dzīvē, vīrietis ir pateicīgs saviem draugiem, darba kolēģiem un cilvēkiem, kuri ir blakus. Viņš novērtē, ka šie cilvēki ir bijuši blakus un pacietuši visus viņa untumus!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:07

Jaunākās diskusijas