Kas noticis? Restorānā pamatīgi sastrīdas Kambalu pāris

tautaruna.lv 17.marts 2023, 3:30
 
Ģirts Ozoliņš/ F64 Photo Agency
Pirms kāda laika Kambalu pāris kopā ar Olgas Kambalas meitu devās uz Milānu. Tiesa, kādā no dienām ārvalstīs pāra starpā izcēlies pamatīgs strīds.

Raidījuma "Slavenības. Bez filtra" skatītāji raidījumā varēja vērot, kā Olgas meita noslēdz līgumu ar kādu modeļu aģentūru Milānā. Tiesa, liekus pārdzīvojumus raisa fakts, ka modeļu aģentūra sākotnēji nevar meitenei piedāvāt dzīvesvietu.

Lai gan situācijas risināšanā iesaistās arī Kaspars, tas nemazina spriedzi pāra starpā. Vienā no raidījuma epizodēm vērojams, ka Kambalu pāra starpā restorānā izceļas pamatīgs strīds, kurā saruna notiek arī paaugstinātos toņos.

"Mūsu ģimenē lielas emocijas, mēs ar Kasparu aizgājām paēst un emocijas uzsprāga. Kaspars ir ļoti mīļs, jauks cilvēks, bet kad viņš iedzer, viņš paliek par narcisu, kas bļaustās, kurš tevi provocē. Var psiholoģiju mācīties pēc viņa uzvedības," raidījumā atklāj Olga.

Sarunas laikā Olga vīram arī lūdz nekliegt. "Kad tu būsi skaidrā, parādīšu, kā tu runā," pēc vīra filmēšanas norāda Olga.

"Vistrakākais ir tas, ka tas notiek publiski. Un pieņemsim Turcijā man nebija kauns, Milānā man bija kauns," atklāj Olga.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:26

Jaunākās diskusijas