Dramatisks notikums, kas kardināli mainīja aktiera Mārtiņa Liepas dzīvi

tautaruna.lv 13.marts 2023, 11:30
 
Ilze Zvēra/F64
Raidījumā “Kad viņas satiekas” Valmieras drāmas teātra aktieris Mārtiņš Liepa atklāti dalās pārdomās par būšanu jaunajam tēvam. Vīrietim savos 44 gados ir trīs bērni, kuriem ir 21, 18 un 14 gadi.

Atskatoties uz savu jaunību aktieris atzīst, ka labāk būtu, ja bērni viņa dzīvē būtu ienākuši vēlāk. Jo tad pašam būtu bijis vairāk prāta, lai viņus novērtētu, būtu kopā un rādītu labāku piemēru. Aktieris jau piecus gadus nelieto stiprinošus dzērienus, par šādu soli kalpojis kāds liktentīgs notikums.

Aktieris neslēpj, ka studiju laikā viņam pirmajā vietā bija teātra akadēmija, bohēma un alkohols, kā rezultātā ģimene ar bērniem palikusi otrajā plānā. Uz šo brīdi Mārtiņš alkoholu nelieto jau piecus gadus, un izšķirīgo lēmumu palīdzēja pieņemt kāds nepatīkams starpgadījums:

Katram ir tāds pagrieziena punkts dzīvē kad saproti - vai nu tu mainies un dari, vai arī .. turpmāk viss ripos tikai uz leju. Man tāds bija gadījums, kad, tuvu bezapziņas stāvoklim atgriežoties mājās, es sajaucu stāvus un iegāju svešā dzīvoklī. Tur bija kaut kādi jaunieši, un viņi nepavisam nebija noskaņoti draudzīgi. Viss beidzās ar vardarbību policijas ierašanos.

Tas bija pagrieziena punkts, kurā aktieris sapratis, ka tā dzīvot vairs nevar. Kā Mārtiņš atzīst, lēmums nelietot ir tikai viens no soļiem, ko viņš veicis, uzsākot jauno dzīvi. Kādus lēmumus viņš ir apņēmies? Skaties raidījuma atkārtojumā 1188.lv!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas