Linda Mūrniece pārsteidz pati sevi; "Šo es atklāju tikai mājās"

tautaruna.lv 19.marts 2023, 4:00
 
F64
Linda Mūrniece devusies uz Rīgu un visu dienu nostaigājusi dažādos zābakos, turklāt atšķiras ne tikai ražotājfirmas, bet arī zābaku garums. Vakarā ir iemesls par to pasmieties.

Linda Mūrniece "Twitter" ievietojusi fotogrāfiju ar melniem zābakiem, ko rotā dažādu ražotāju logo, kā arī uzskatāmi redzama zābaku garuma atšķirība. Taču teši tādā salikumā savas kājas Linda iemāvusi, dodoties darīšanās uz Rīgu.

"Šo es atklāju tikai tad, kad atgriezos mājās pēc dienas Rīgas ielās"

Komentētāji ir saprotoši un dalās savā pieredzē: "Pieredze un ieteikums - ugveidīgos pērku/pirkt tikai vienas firmas, bet no otras puses, ir tak stilīgi vilkt dažādas zeķes, vai lakot dažādu krāsu nagus katrai rokai"

"Jā, man ir vairāki līdzīgi pāri. Dažādiem gadījumiem. Un visi melni Dažādas zeķes ir arī glīti, bet te vēl arī dažādi garumi"

"LOL :D esmu tā mājas čībās vasarā bijis uz tikšanos pie klientiem :D"

"Es pēc organizētas ballītes,kur pat īsti nelietoju alkoholu,jo biju atbildīga par telpām utt.Nākamajā dienā aizbraucu uz bodi ar 2 dažādām botēm,kur 1 bija airmax,kas ir stipri augstāka nekā otra.Pamanīju veikalā.Pirms tam nostrostēju draugu,ka solīdos zābakus ar trenuškām nevelk"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas