Paukštello komentē baumas par krīzi attiecībās

tautaruna.lv 9.marts 2023, 12:15
 
Ģirts Ozoliņš
Pagājušajā nedēļā uzvirmoja baumas, ka populārā aktiera un viņa sievas attiecībās radisies plaisa, abi vairs kopā neizejot sabiedrībā, vēstīts Evijas Kalnbērzas rakstā "Aktieris ar sievu gatavojas kāzu jubilejai" žurnālā "Privātā Dzīve".

"Ir, protams arī tā, ka uz teatra izrādi vai koncertu esam gājuši pa vienam, jo kādam vienmēr ir jābūt mājās pie jaunākā dēla Raimonda Dāvida, jo viņam ir nepieciešams asistents," Pdz stāsta Jāņa Paukštello sieva Elīna.

Nākamnedēļ pāris svinēs kāzu 32. gadadienu.

Portāls NRA jau rakstīja, ka Raimonds Dāvids ir īpašs bērns. 2016. gadā intervijā Neatkarīgajai viņš teica: "Viss ir normāli. Citiem ir trakāk. Protams, sākumā ir grūti aptvert, ka tā ir, ka nepalīdz nekādas zāles. Bet - tad tu ieraugi citus tādus pašus bērniņus un saproti, ka arī tādi cilvēkbērniņi ir šajā pasaulē. Protams, mēs nekad viņu nepametīsim. Kāds ir tā gribējis, lai mums tā būtu, un, iespējams, mums no tā kaut kas ir jāiemācās. Es zinu, kā ir, kad nav bērnu. Es zinu, kā ir, kad viņi ir. Un es zinu, kā ir, kad ir tāds bērns. Tas ir diezgan grūti. Bet - spēks man ir, un mums ar Elīnu viss ir kārtībā".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas