Žaklīnas Cinovskas bijušais draugs kļuvis par Kremļa lakstīgalu

tautaruna.lv 17.marts 2023, 1:30
 
Foto kolāža/F64/Scanpix
Kamēr režisore Žaklīna Cinovska veido kino par krievu armijas pastrādātajām zvērībām Ukrainā, viņas bijušais draugs filmas “Gardemarīni, uz priekšu!” zvaigzne aktieris Dmitrijs Haratjans kļuvis par Kremļa ruporu un visu Putina atbalstošo akciju dalībnieku, vēstīts Edgara Orlova rakstā “Žaklīna Cinovska: Man kauns par viņu” žurnālā “Privātā Dzīve”.

D. Haratjans jau pērn tika iekļauts Latvijas melnajā sarakstā . Uz Pdz jautājumu, kādas ir viņas tagadējās attiecības ar D. Haratjanu, Žaklīna sapīkusi atbildēja:

Ko man par viņu tagad teikt? Negribas neko. Varu pateikt tikai dažus vārdus - esmu ļoti viņā vīlusies, man ir kauns viņa dēļ.

Portāls NRA jau rakstīja, ka 2006. gadā LTV 1.kanālā sāka demonstrēt Žaklīnas Cinovskas veidoto latviešu seriālu "Prāts vai instinkts". Tajā piedalījās arī D. Haratjans, kurš attēloja uzņēmēju no Maskavas, kas ieskatās seriāla varonē Emīlijā, un viņiem izveidojas neparastas attiecības.

Arī vēlākos gados D. Haratjans visai bieži viesojās Rīgā.

2011. gadā viņš spēlēja Krievijas režisora Mihaila Gorevoja veidotajā izrādē "Cilvēki un peles", kuru izrādīja Dailes teātrī. Savukārt 2018. gadā D. Haratjanu gaidīja uzstājamies festivālā "Jūras pērle”.

Santa.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 5

 
Anonīms
 

haratjans baidās no pūķina, baidās palikt bez darba

10.marts 2023, 11:43 Atbildēt

Kā var vilties cilvēkā!Man viņš tīri labi patika.

10.marts 2023, 12:01 Atbildēt

"esmu ļoti viņā vīlusies, man ir kauns viņa dēļ" - nu jā, iepriekš, pirms šobrīd notiekošā, Jūs jau vispār nesarunājāties par neko, tā? ;) Pēkšņi ļoti pūkaina Jūs iztaisāties, Žaklīna ;)

10.marts 2023, 19:25 Atbildēt

D.Haratjans ir super !Ja cilvēks ir savas valsts patriots un lepojas ar tiešām labu valsts vadītāju ( kā Krievija pacēlusies Putina valdīšanas laikā-mums ar mūsu amerikas ielikteņiem pidariem tādi sasniegumi nespīd tuvāko 200 gadu laikā ! )-tad viņš ir sliktais????IDIOTISMS ! Lai Haratjanam viss izdodasKam nepatīk lai neskatas un iet droši dirst kopā ar vecišķo Žakļinku !

10.marts 2023, 21:46 Atbildēt

Ja tev tas putlers tā patīk, tak krāmē koferus un nesmirdi

17.marts 2023, 9:07 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas